Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Évi 70napra erdemes autot...

Évi 70napra erdemes autot vasarolni?

Figyelt kérdés
Marmint kb 70napot hasznalnam az evben
2023. okt. 7. 16:27
 1/7 anonim ***** válasza:
62%
Annyira már szerintem igen.
2023. okt. 7. 16:29
 2/7 nemaRendőrség ***** válasza:

Attól függ.

Ha az a 70 nap, napi 5km akkor nem

2023. okt. 7. 17:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Persze. Én évente kb 100 alkalommal indítom be az autót. Így is összejön 30.000 km egy év alatt.

Taxi ilyen távokra nem visz. Vagy ha igen horror ára lenne. Tömegközlekedéssel meg egyszerűen nem érnék oda időben.

A szomszédom egy öreg nyugdíjas néni. 4 éve vette újonnan egy Toyota Aygot. Jó ha heti egyszer kihozza, de amikor épp látom legfeljebb fél órán belül már jön is vissza vele. Gondolom piacra meg boltba jár vele néha. Múltkor megnéztem JSZP-n: a 4 év alatt elgurult vele kemény 10.000 km-t.

2023. okt. 7. 17:37
 4/7 anonim ***** válasza:
24%
Erre valami olcsóbb autót vennék, mert nem tesz jót egy autónak a sok állás.
2023. okt. 7. 18:09
 5/7 anonim ***** válasza:
47%

Persze hogy érdemes.

De azzal is számolj, ha már lesz kocsid, egyre többször tudod megindokolni miért is kell kocsival menned :))

2023. okt. 7. 18:22
 6/7 A kérdező kommentje:
Kivan zárva, kamionozok :D kb 22-25napot haviszinten
2023. okt. 7. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

Ez csakis a te élethelyzetedtől és pénztárcádtól függ.

Abban a 70 napban mire és hogyan használnád? Ha nem lenne mennyivel lenne nehezebb az életed?

Egyébként, ha megéri/nem éri meg kérdés, akkor elő kell venni a kockás papírt és kiszámolni, megéri-e.

2023. okt. 7. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!