Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a kedvenc autótok és miért?

Mi a kedvenc autótok és miért?

Figyelt kérdés

Még a kérdéshez tartozik, hogy melyik autó tetszik a legjobban különböző régiókból (USA, Ázsia, Európa stb.)

Nekem európai modellekből BMW 635CSI csodálatos forma, ritka.

USA: Újabb Dodge Challengerek. “Beteg” megjelenés, erős motor, egész kényelmesnek is néz ki.

Ázsia: legnehezebb mivel ugye a Toyota, Lexus, Nissan, Mitshubitsi, Subaru, Mazda is gyárt/gyártott nagyon szép formájú, új technikákkal felszerelt autókat. Így kifejezett kedvencem nincs, de ha egy ami nagyon kéne az egy Mazda RX7 FD. Szép forma, nem mindennapi motor (1.3 Wankel), meg ugye ott a bukólámpa. Szerintem egyszerűen csodálatos.

Összességébe szerintem a Mazda RX7 FD-t tudnám én megnevezni álomautónak.

2023. okt. 11. 14:38
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
#4 igen ez így is van. Nagyon kevés kéziváltós van már. Kinyomócsapágyat nem tudom főnök honnan rendelt, de került bele. Most is Hahu-n ranéztem, nem sok van. Mondjuk 7.5 millióért van egy 4.7 es kézi 5 gangos váltóval.
2023. okt. 11. 16:20
 12/17 A kérdező kommentje:

Nagyon nehéz egyet kiemelni, de igyekszem. Indoklást nem tudok, a szerelemben nem indoklunk. :)

Ezt teljesen megtudom érteni, nekem is nehéz volt.

A Testarossák iszonyat szépek. Mondjuk Ferrarikból örök kedvencem marad az F40. Múzeumba láttam. Egy órán keresztül gyönyörködtem benne kb.

“Ha egy tágabb kört akarnék húzni, azt mondanám, hogy nagy általánosságban a 2000-es évekig elég sok minden közül tudnék választani.”

Ez teljesen igaz. Rossz korba születtem. Mostani autók nem adnak akkora örömet mint a “régeik”

Nekem nem tudom miért, de R32, R33-ot csak a bennük lévő alkatrészek miatt tudom tisztelni, szeretni.

Viszont az R34 GTR nagyon durván ottvan a szeren. Nagyon szép forma szerintem. Igaz technikai újdonság sok nem volt benne.

Egy jó MKIII Supra de kéne.

Szerintem nem vagyok vele egyedül ha nyernék lottón akkor nem sok pénzem maradna lakást venni/ felújítani. Garázsba aludnék hasonló kaliberű autók mellett 😂

2023. okt. 11. 16:36
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

kétajtós, nem kabrió Bentley. Nekem ennyi elég

is.

2023. okt. 11. 17:27
 14/17 anonim ***** válasza:
69-es Dodge Charger R/T 😍
2023. okt. 11. 18:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első szériás SAAB 9.5 volt és a Ford Mondeo mk3-as széria.
2023. okt. 13. 06:49
 16/17 Szolovjov ***** válasza:
100%
Wartburg 353. Mindig is kelet-német jármű rajongó voltam, jelenleg MZ-im és Simsonok vannak. Így autóból a Wartburg a kedvenc, hatalmas feeling-je van.
2023. okt. 15. 21:12
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Egyik nagyapám, aki a csapot alig engedte, hogy megnyissam. Nagyon erősen feszített a garázsban eltárolt patikaállapotú kétütemű Trabantban. Másik nagyapám Wartburgban járta a Dunakanyart hétvégi kikapcsolódásnak. Volt leejtős telke és nyomsta a Wartburgot fel az utcán. Emlékszem nagyanyám sikolyaira.
2023. okt. 21. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!