Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kettőstömegűt mennyire lehet...

Kettőstömegűt mennyire lehet felújíttatni?

Figyelt kérdés
99% hogy cserélni kell a ketősttömegűt az autóban, nem tudom mikor lehetett cserélve benne, szinte biztos vagyok benne hogy még soha, vagy nagyon maximum 1x. 300 ezer km biztos van már a lendkerékben szerintem. Mondtam a szerelőmnek, hogy a stefánnal felújíttattam teljesen egy kettőstömegűt és kevlároztattam a tárcsát 55 ezerért egy másik kocsihoz, csak abból nem is lett semmi, mert meghiusult az a projekt. Mondta, hogy ez a felújítás olyan, hogy van valami speciális zsír a lendkerékben, és a f*asz tudja hogy milyen lesz mondjuk 100 ezer km után a lendkerék, és akkor már drágábbra jön ki mint ha vennék egy újat. ez igaz? elég jó szerelőnek tartom a srácot, mert amiket mondott utána néztem, és tényleg látszik hogy ért az autókhoz, de azért szeretném több irányból körbejárni a dolgokat. tényleg ilyen sok km után már nem nagyon lehet felujítani a lendkereket?
2023. okt. 9. 20:24
 1/2 anonim ***** válasza:
Annyira én sem értek hozzá. De nekem a szerelőm felújításra küldte a sajátomat. Én megvettem volna az újat is, de ő spórolni akart nekem. Azóta 110e km-t mentem vele, nem érzek semmi rendellenességet. De tudom, mert korábban is volt ez itt téma, hogy van aki habzó szájjal harsogja hogy nem lehet felújítani.
2023. okt. 9. 20:33
 2/2 A kérdező kommentje:
szerintem kiszolgálna engem a felújítás már, ha még olyan àllapotban van hogy fel lehet. azt mondta a fene tudja amúgy ezt a felújítást, mert rakott már fel új lukot is, és zörgött
2023. okt. 9. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!