Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Subaru Forester 2.0xt és...

Subaru Forester 2.0xt és 2.5xt-ről vélemények?

Figyelt kérdés

A hetekben gondolkoztam kocsi vásárláson és megakadt a szemem ezen az autón. Igazából minden megvan benne amire szükségem lehet, egyszerre kombi, terepjáró és még gyorsnak is nevezhető. Egyszóval ránézésre tökéletesnek tűnik.

Próbáltam kutakodni a neten erről a kocsiról, ezzel/ezekkel a motorral, de nem túl sok infót találtam. Vélemény videó is magyarul csak egy van, de angolul sincs túlzottan sok. Az alapadatait már tudom, fogyasztást, teljesítmény és stb, ezekről van információm már, de konkrétan a autóról, hogy mi lehet alaphibái, megéri-e és ilyenekre nem kaptam választ.

Szóval ha van róla tapasztalatod, véleményed, vagy hasonló kalibert tudsz ajánlani, akkor kérlek ne tartsd magadba.

Előre is köszi a segítséget.

2023. okt. 9. 16:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Benzines boxer motor szoval sok baja nem szokott lenni. Dizel boxer mar bajos, de arrol sokat tudsz olvasni. 2.0-2.5xt szerintem teljesen mindegy. Konstrukciora ugyan az, csak nagyobb kobcenti. Ha nem rohad, normalis a futomu, jo a motor akkor melle nem nyulhatsz. Probalj meg szerintem keresni egy peldanyt ami 100.000km alatt van.
2023. okt. 9. 16:10
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget és a tippet.
2023. okt. 9. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!