Az álom autó ami néha rémálom?
Az IS sorozat azért nem egy LS széria, hogy ilyen rohadt drága legyen a szervizelés. Lehet lehúznak/tak a szervizesek? Vezérlés, gondolom láncos, ha cserélni kell, akkor már gatya a motor. Ilyenen ne járjon a fejed feleslegesen.
Anno nézegettem én is az IS250-et, de végül Mazda 6 lett belőle. Hasonló, de valamivel olcsóbb volt. (Dizájnban is kicsit jobban bejön a Mazda nekem, de lényegtelen. )
Az a baj a helyzeteddel, hogy megvetted, gondolom hitelre a kocsit, pénzed nem igen maradt, és még gond is van vele, ezért stresszelsz. Nem maradt pénzed.
Ilyenkor az embert minden zörrenés, oda nem illő hang zavarja és jár az agya, mi okozhatja. Sokszor csak beképzeled, legalábbis nálam volt olyan, mikor kicsit meghajtottam az “új” autót, utána valamit furának éreztem, pl váltót, kuplungot, futóművet, most, hogy eltelt 8 év, már nincs ilyen érzésem. Szóval ne idegeskedj és nem kell feltétlenül eladnod. Valahogy érd utol magadat. A fogyasztással azért tisztába lehetnél, ha ez fontos, akkor ne ekkora benzines autót válassz, de az élmény megfizethetetlen. 🙂
#17: Ezt hogy sikerült összehozni? De tényleg érdekel, hogyan sikerült ekkora baromságot ilyen tudatosan felépíteni. Van mit enni, van miből kifizetni a szervízt. Tud, van aki képes megkeresni a rávalót. Valószínűleg több van a fizetésemből 21-én, mint neked utalás másnapján. Nem is értem miért kell vergődni. Megkérdezted miért, megválaszoltam miért. Van akinek 4 kerékre van igénye, van akinek többre. Ennyi az oka, az, hogy te ezt személyes sértésnek veszed, az kicsit érdekes. Én is gyárthatnék lázálmokat, hogy vajon miért. De írd le nyugodtan, hogy miért :D Mert tényleg érdekel, hogy miért. Csak, hogy eleget szóismételjek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!