Annak idején ki kapott Lada Nivát?
A gazdák vették oket szerintem.
A fejesek volgaval jartak
Senkinek nem osztogattak random autókat!
Ha valaki akart egyet, akkor megrendelte és pár év múlva megkapta.
DE, azt meg tudta szabni, milyen autót akar, ha trabantot, ladát, zaporozsecet, stb, akkor azt kapott, csak a szín volt az, amit nem lehetett elöre megválasztani.
(Én akkor éltem, nem hallomásból szerzem az infókat!)
Nem tudom, honnan szeded azt a hülyeséget, hogy a Trabantot vagy a Wartburgot random osztogatták. Mindegyiknek ára volt, amit ki kellett fizetni.
Lada Nivát is ugyanígy bárki vehetett, aki akart és volt rá pénze.
A színről: igenis lehetett választani. Aki nem a szokásos, éppen rendelkezésre álló színt akart, annak adott esetben még várnia kellett rá. De a legtöbb ember természetesen olyat választott, ami rendelkezésre állt, mert éppen elég volt azt a 3-4-5 évet kivárnia, amíg az előjegyzés alapján sorra került.
Senkinek nem osztogattak "random" kocsikat és Lada nivákat sem kapott senki,mindezeket meg kellett vásárolni.
Lada nivát (is) vásárolt pl.Rendőrség,határőrség,erdészet,vízművek,stb.olyan vállalatok,ahol sokszor terepen kellett használni autót.
#3, hülyeség!
Gondolom fiatal vagy még, nem éltél akkor, de talán még a szüleid sem. Olyan nem volt, hogy Ladát rendeltél, befizetted az árát, de Trabantot kaptál. Olyan fordult elő, hogy átvételkor csak két-három színből választhattál és nem volt abban a színben amit megjelöltél rendeléskor preferenciaként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!