Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kell 5 liter benzin a motorgen...

Kell 5 liter benzin a motorgenerálhoz?

Figyelt kérdés
Motorfelújításra vittem az autóm, és végül még kiszámláztak 5 liter benzint. Az autó önerőből jutott el a műhelyig, nem traileren vittem, tehát volt benne benzin. Igaz, hogy már pislogott a benzinlámpa, de akkor sem volt üres.

2023. okt. 8. 13:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem létezik, hogy ez komoly legyen, és szinte biztos, hogy trollkodik, nehogy már 640k-nál valaki 3000 forinton aggodalmaskodjon.
2023. okt. 8. 18:56
 12/13 veterán vas ***** válasza:
100%

Aki egy motorgenerálnál 5 liter üzemanyagon rugózik, annak nem csak a benzint, hanem mindent(!)föl kell számolni.

-a műhely világítását

-az éjjeliőr kávéját

-egy eltört csavarhúzó

-még a kompresszorból kifújt levegőt is.😁

2023. nov. 20. 13:28
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

😃 Régi, de megtetszett.

Volt, hogy a "kedves" behozta a kocsiját "pislogó" lámpával vezérlés cserére.

A nap végén fejbeb@sztam volna a nagy pajszerrel.

Összerakom nem indul.

Elb@sztam? Szétszedem minden jó újra össze.

Nem indult....

Fújjunk be neki (hideg indítót) na végre jár a motor.

Mehettünk a kútra kib@szott gázolajért, mert a "kedves" szimpatikus úriember üresen hozta a kocsit.

Mellesleg egy motor felújitás után azért ketyeg a műhelyben egy darabig. Utána kell vele menni egy kicsit, ha valami van, ne az ügyfélnél derüljön ki.

Az 5liter simán elfogy.

Egy olyan kocsi aminek 60!!! literes a tankja az fogyaszt is.

jan. 22. 16:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!