Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Normális, ha hidegebb időben...

Normális, ha hidegebb időben 10 Celsius-fok körül még nem üzem meleg motornál jóval nyomatékosabbnak érzem a szívó benzines autómat?

Figyelt kérdés
Nyáron vásároltam az autót, ez az első nincs nagy rutinom és értékelhető tudásom sem. Nem tudom ez hiba jelenség lenne vagy esetleg működési elvből adódóan van így. Az autó egy golf mk4 2.3 v5 motorral még a 150lovas nem a 170es.

2023. okt. 8. 02:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen.
2023. okt. 8. 06:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Valamivel erősebbnek érezheted, igen. Így működik a turbós autókon az intercooler.
2023. okt. 8. 08:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Rúgdosd csak neki hidegen.. a siklócsapágyak majd megköszönik! :D :D :D
2023. okt. 8. 10:37
 4/4 A kérdező kommentje:

3. Válaszoló

Tudom hogy hidegen nem szabad rugdosni. Nyilván nem is szoktam. Viszont néha előfordul hogy egy picit odalepek ha a forgalom megkívánja. Azert nem fogom fel tartani a fel várost mert meg hideg a kocsi :)

2023. okt. 9. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!