Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Minden autón egyforma a kormány?

Minden autón egyforma a kormány?

Figyelt kérdés

Üdv páromnak szeretnék vásárolni a kormányára egy "kormány védőt"

Neki egy hyundai accent-je van és érdekelne hogy van külön méret vagy mindegyik egyforma?

2023. okt. 5. 12:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon kényelmes, hogy a kormányhuzattal kicsit vastagabb. Megméred, akár Tescoban is kapsz. Olcsó, pár ezer Ft, ha mégsem jön be.
2023. okt. 5. 20:17
 12/12 Koaxk Ábel ***** válasza:

Én pl qrva kellementlenül érezném magam, ha ilyet kapnék ajándékba!

Mert szerintem is gagyi, és nyilván aki adja az szívből adja és nem akarod megbántani, de főleg ha a párod elég gáz, hogy látja majd, hogy nem fogod használni... szóval ilyet tuti ne....

Nekem volt olyan szitum, hogy amikor BMW-m volt az egyik exem vett nekem egy Lamborghinis bögrét ajándékba... és így néztem rá, mondta, hogy csak ilyen volt ahol vette! Én meg így kb én éreztem magam kellemetlenül azért mert az akkori páromnak kb mindegy volt, hogy autó-autó, vagy kb pont leszarta, hogy örülök e neki, de leginkább az esett rosszul, hogy azért egy BMW-s bögrét az elmúlt években nem nagy kunszt beszerezni, hogy kb ennyi energiát szánt rám, hogy bement az első boltba, azt vett valamit!

Szóval ha a párod szereti az autóját, gondolom így van, ha autós dologban gondolkodsz, és ha jól sejtem, te vagy a hölgy!

Akkor pl sokkal vagányabb venni neki egy méretpontos szőnyeg vagy gumu lábtörlőt a kocsiba valami extra kinézettel:

[link]

Ez pl egy korrekt cég, mind minőségben, mind árban!

Nem tudom milyen árban gondolkozol, de azért egy 10-20 ezer körül már bőven van választék! Ha nem szánsz ennyit rá, akkor meg inkább valami kulcstartó vagy bögre vagy valami ami jelképes, de mégis gondolsz rá, de semmiképpen se Lamborghini vagy valami fals márkát! :D

2023. okt. 6. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!