Miért vásottabb egy 150.000.km.t futott meriva kormánya mint egy 300.000.ft.os corsáé? Mennyire lehet adni a kormány vásottságra?
Megvettem a suzuki swiftemet 80.000.km.rel, kormányvédővel. Levettem a kormányvédőt és elsírtam magam, mert úgy ki volt fényesedve, kopva a kormány, hogy biztos futott pár százezret.
Mára van benne 200.000.olajon, kipufogón, gumikon kívül nem cseréltem semmit. Szóval elképzelhető, h csak 80.000.volt benne mikor vettem.
A kormány vásottsága sok dologtól függhet:
- Egy autópályán használt autóban nem tekergetik annyit, mint egy városban használt autóban.
- Egy puhább anyagú, kényesebb kormány előbb vásottá válik, mint egy olcsó autó, fröccsöntött kormánya.
- ha a vezető gyűrűt visel és nem használ kormányvédőt, akkor előbb vásottá válik a kormány.
- ha egy autó sokat van a tűző napon, az felgyorsítja a beltér öregedését.
Ami meg nem mindegy, hogy milyen kormányt fogsz, nem tudom, a 480 ezret futott dízel f astrámon még a gyári kormány van-e, de kb teljesen kopásmentes.
A g astrákon már ilyen morzsolható gagyi van, épet még nem láttam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!