Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Régi autó tulajdonosok! A ti...

Régi autó tulajdonosok! A ti városotokban is idegenkednek a szerelők a régi autóktól?

Figyelt kérdés
Ahol én lakom itt van kb 15 szerelő, ebből csak egy vállalta el nekem az autóm gyújtás beállítását és a lengés csillapító cseréjét, a többi műhely kb szóba se állt velem, pedig az autó szinte oldtimer állapotú. Azt mondták hogy ők ilyen régi (1985) autókkal már nem nagyon foglalkoznak. Gondolom azért mert nem tud annyit fogni az alkatrészek árán így inkább az idő alatt meg csinál egy újabb autót ami bonyolultabb technika, jóval több pénzt keres rajta… még a maszekok se nagyon akarták meg csinálni pedig ők minden sz@rt el vállalnak

2023. okt. 4. 14:07
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Azert nem akarnak vele foglalkozni, mert nagyreszt nehezebben szereznek hozza alkatreszt, vagy pedig olyan undorito allapotba van a nagyresze a regi autoknak hogy azt nem is vallaljak el. (Egy 1997-es auton majdnem elvagtam a jobb kezemen az utoerem mert szet volt rohadva az egesz, de a nyulvanyok jok voltak igy megcsinaltam, kar volt.)
2023. okt. 4. 14:10
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Legjobban a 90-enes évek végi és 2010 előtt tucat autókat szeretik szerelni. Mert még nincsenek úgy agyon bonyolítva. Persze van köztük is bőven zsúfolt, elmebeteg motorterű autó.
2023. okt. 4. 14:16
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
30+ eves autot semelyik szerelo nem szeret mar szerelni. Szet vannak rohadva, alkatresz alig, a nagy resze kotvany szoci tipus amit dragabb javitani mint amennyit az egesz er.
2023. okt. 4. 14:44
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy olyat, aki kihívásnak tekinti, esetleg referenciának, hogy egy régi autót is meg tud javítani. Én is így tettem, szintén '85-ös évjáratú autóm van.
2023. okt. 4. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
88%
Kezdjük ott h sokan nem is értenek hozzájuk.
2023. okt. 4. 15:57
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Erről van szó: olyan ritkán téved be hozzájuk ilyen autó, hogy nem értenek hozzá, nincs benne gyakorlatuk. A szerelők döntő többsége akkor még nem is dolgozott, tehát utólag kéne beleásnia magát a témába.

Szerintem keress egy oldtimer klubot és kérdezd meg, ők hol javíttatják az autójukat. Oda vidd te is.

2023. okt. 4. 16:48
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy már nem igen vannak olyan autószerelők akik a 90-es évek eleji és annál régebbi autókhoz hozzá mernek nyúlni mert sokan már alig ismerik azt a régi technikát. Egy idősebb szerelőnél még lehet próbálkozni, de már egyre kevesebben vannak. Aztán alaktrészügyileg is necces a dolog mert nem egyszerű ezzel foglalkozni. Esetleg egy hobbiszerelő, aki csinált már hasonlót többször vele kéne egyeztetned hogy mit tudna kezdeni az autóval.
2023. okt. 4. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy milyen autó ez.
2023. okt. 4. 18:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Opel record.
2023. okt. 4. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!