Mi erről a véleményed nőként?
Mi a véleményed arról, ha valakinek Mercedes-Benz, BMW, Audi hármas közül van valamelyik autója, de már 6 éves, és bár jól felszerelt, de a kínálat aljáról van, tehát az egyik legolcsóbb modell?
Az egyik ismerősöm azt mondta, hogy kínos ilyen autóval járni. Szerinte az tipikusan annak a szimbóluma, hogy nagyon gazdagnak akarok látszani, de valójában nincs rá pénzem. Szerinte sokkal megnyerőbb, ha a mostani értékéből vennék egy teljesen új, de kevésbé prémium márkás autót. De még azzal is el lehetne kerülni a "gáz" hatást, ha helyette 6 éves suzukival járnék, mert akkor nem tűnne úgy, mintha gazdagabbnak akarnék látszani.
A valóság az, hogy 6 évvel ezelőtt megvettem, azóta is nagyon szeretem, rendben tartom, nem látom értelmét lecserélni.
Egy ilyennél engem pl nem zavarna hogy 6 éves kocsi
Nyilván ostobaság... Max ha az ember valami nagyon reprezentatív pozícióban van, és a BMW kelet-közép európai régió vezetőne akkor ok, járjon a legújabb autóval. De hagyjuk már a parasztvakítást, hogy átlagos dolgozó emberek esetében a kutyát is érdekel az autójuk márkája meg kora.
Én nőként azt sem várom el, hogy a paismnak kocsija legyen. Max annyit, hogy ha már van, akkor legyen biztonságos, de ennyi.
Engem érdekel
Egyik exemnek passatja van masiknak kauser, volt akinek bmw, apa megvette nekem a mazdát, apa is bmw-s de toyotában is bízik de volt már hondája is
De kinti haveromnak is pasdatja van vmi hibrid izé
*a kauser az nem kauser nem voltam képes megjegyezni a márkanevet sajnos🤣
De rairok megkerdezem
Megvan:
Chrysler Ihs
Az életben nem jegyzem meg🤣
"Mi erről a véleményed nőként?"
Ha már megkérdeztél: semmi. Egy ilyen marhaság miatt nem fogom átoperáltatni magam. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!