Forgalomból kivont, régi, ritka prémium autót érdemes megvenni 300 ezerért? Megmenteni a bontóból és csinálni belőle egy jó kocsit?
Azért annyira nem öreg autó. Nyilván ha nem sok baj van az autóval akkor rendbe lehet még tenni és pár évig még el lehet vele közlekedni.
Nekem is van 2000-es évjáratú autóm. Amikor megvettem nem volt már rajta műszaki és olyan 1 évet állt egy garázsban. Akkor pici rozsda volt rajta ami át is volt rohadva, de egy jó barátom azt simán megoldotta. Motorikusan nem volt vele semmi gond, le lett szervizelve, fékeket kellett rendbe tenni és az volt a legdrágább költség mert sajnos tárcsákat, betéteket, főmunkahengert is cserélni kellett meg az egyik fékcső is már kétséges állapotban volt azt cseréltük még. Volt még pár apróság ami nem volt vizsga feltétel hogy jó legyen, de menet közbe apránként kicserélgettem. Ülések voltak nagyon otromba állapotban, kiülve, átszakadva, meg a kormány volt rommá kopva, de ezeket bontóba vettem bele sokkal jobb állapotban.
Én simán elszaladgálok még vele, amire nekem kell arra tökéletes.
Azon kellene elgondolkodni, hogy ha bontóba adták, annak bizonyára van valami oka.
Emellett az is visszatartó, hogy ritka tipus, mert akkor az alkatrész, és a hozzáértő szakember is csak csillagászati összegben mérhető.
Vennék én 30 éveset is.
Azzal számoltam, hogy sokat rá kell majd költeni.
"Azzal számoltam, hogy sokat rá kell majd költeni."
Akkor mi a kérdés, probléma?
Pénzzel megoldható.
A mennyiség a kérdés, amire meg nem lehet itt választ kapni.
Beszélgess el olyanokkal akik már tettek rendbe pusztulásra ítélt, kidobott öreg járműveket.
Nagyon hosszú idő, rengeteg türelem, alapos szakmai hozzáértés, és borzasztóan sok pénz.
Ha rendes végeredményt akarsz, akkor természetesen többe lesz.
Persze pár százezerből is össze lehet lapátolni, aztán Pistabá' majd áttolja a műszakin két-három Deák portréért.😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!