Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Barátnőm benzint tankolt...

Barátnőm benzint tankolt dízel helyett, le kéne szívni?

Figyelt kérdés

10 liter benzint tankolt bele, mikor eszébe jutott, hogy ez nem az ő autója és ez dízel...

Haza vontattuk, egyenlőre itt áll az udvarban. Szóltam haveromnak, mert neki van elektromos olajpumája, de vagy nem kapja fel az üzemanyagot, vagy nem ér bele a cső...

Hogy tudnánk leengedni/ leszívni az egész tartályt?

Astra J 1.6 dízel

2023. szept. 27. 19:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
79%
De minden értelemben :D
2023. szept. 27. 23:01
 12/15 anonim ***** válasza:
Vagy üzemanyagcsövet lekötöd motor felé és AC-val kinyomatod.
2023. szept. 28. 00:15
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezekben a korszerű autókban már leszívásgátló van, így csak a tank megbontása után lehet kiereszteni az üzemanyagot. Sok sikert kívánok hozzá, akarom mondani vidd el szerelőhöz. A barátnődet meg jól fenekeld el.
2023. szept. 28. 01:24
 14/15 anonim ***** válasza:
77%

Én a szűrőnél lekötném a csövet, AC pumpának adnék csak áramot és az szépen kijáratja majd teljesen, nyilván a szűrőnél ahol lekötöttétek azt vezetitek be az edénybe ahová majd mennie kéne az anyagnak. Aztán én vennék egy új szűrőt, és telenyomnám az autót gázolajjal majd ha az megvan mindent összerakni légteleníteni a rendszert és akkor indítanám el és picit megjáratnám.

Az már nem fog bajt okozni.

2023. szept. 28. 19:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
A jó öreg AC pumpa a dízel autóban 😂😂😂
2023. szept. 29. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!