Milyen használtautót?
Figyelt kérdés
Segítséget szeretnék kérni, van egy olyan 2-2,5 milliós keretem autóra, havi minimum 2000-2500 kilómétert megyek, főleg országúton / autópályán, a fogyasztás fontos lenne hogy minél alacsonyabb legyen, illetve azért lehessen pakolni a kocsiba meg elférjen alkalmanként 3-4 személy viszonylag kényelmesen. Az sem lenne probléma, ha nem használnám fel az egész keretet erre, ha kevesebbért kijön valami jó, megbízható autó. Én dízelek fele kacsintgatok főleg most, ja és ha kinéz valahogy az nem hátrány. Egyik barátom épp eladja az Opel Insignia-ját (2.0 CDTI 160 LE) (2010) 290.000 km-er van benne, ha ezzel a típussal is tudtok valami tippet, meneküljek-e tőle vagy ne stb. azt is megköszönném.2023. szept. 21. 16:05
1/6 anonim válasza:
2/6 anonim válasza:
3/6 anonim válasza:
A jó kis főtengely zabálót (Insignia) szerintem hanyagold.
Hahu-n nézd meg mindig van az elsők között dízel fillérekért motorhibásan. 😉
2.0 vw crtdi bármilyen bódéban
5/6 anonim válasza:
Csak Peugeot-t ne! Iszonyú pénznyelő. Folyamatosan van valami baja. Soha nincs vége a javításnak. A Suzuki jó volt nekünk, csak elrohadt az alja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!