Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autó váltás Audi A4 B5-ről ->...

Autó váltás Audi A4 B5-ről -> B6-ra?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elég nagy dilemmában vagyok, ezért szívesen meghallgatnék pár véleményt.

A történet a következő: Van egy 2001-es évjáratú A4 Audim, amit körülbelül 3 éve vásároltam álomautóként, viszont nagyon keveset használtam tehát az idő nagy részében csak állt az autó, mostanra kezd összeállni ismét műszakilag , viszont lesznek még költségek ,míg olyan nem lesz ,amilyenre én szeretném, ugyanakkor zavar egy olyan gondolat is, hogy a kocsi már kissé túl öreg, és lehet váltani kellene valami fiatalabbra, hirdetésekben belefutottam egy egész jól felszerelt(ami az enyémből hiányzik)B6-os Audi-ba , 3.990€-ért , szerintem megéri az árát , viszont nekem van kocsim, és a pénzt sem szórnám :)

Annyit tennék még hozzá , hogy nekem a következő hónapokban leginkább városi használatra van szükség autóra, (míg kamionos jogosítványt megszerzem), de a későbbiekben kilátásban van,hogy külföldön vállalnék munkát, ami 1-1.5 havonta kb 1000-1500km lenne oda, majd vissza (az én 5 sebességes A4 esemmel ,tempomat nélkül talán nem a legkomfortosabb)

Ki , hogy látja a dolgot?

✌️

2023. szept. 27. 00:00
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Kamionosnak tökmindegy, amit nem sajnálsz otthagyni a telephelyi parkolóban.
2023. szept. 27. 08:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem leszólás akart lenni, csak az "álomautó" ott porosodik hetekig a napon, veri a jég stb. Oda egy lesz@rom autó ideálisabb.
2023. szept. 27. 08:23
 3/3 dirtboy ***** válasza:
100%

Szerintem most felesleges lenne a váltás.

Egyrészt ezt sem használod mint írtad. Másrészt pedig úgy is külföldre tervezel menni ahol lényegesen többet keresel majd.

Ebből az lenne hogy most bele rakod a pénzed az autócserébe aztán meg mikor már kint vagy és jól keresel akkor meg a B6-ost akarod majd valami jobbra és fiatalabra cserélni.

Az hogy most 1x 2x kimenj a jelenlegi A4-eseddel szerintem nem nagy valami,sokan utaznak szerintem még mai napig is kisebb és kevésbé komfortosabb autóval ilyen távokat. Az hogy 5 sebességes meg mindegy,az autópálya az pont az a hely ahol néha több 100km-eket tesz meg az ember anélkül hogy 1-et is váltani kéne.

2023. szept. 27. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!