Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Rendőrautókba van-e olyan...

Rendőrautókba van-e olyan kamera ami kapásból kiszűri ha egy járművön nem a saját rendszáma van?

Figyelt kérdés
2023. szept. 25. 18:13
 1/6 anonim ***** válasza:
55%
Nincsen, de a rendőr látja a rendszámhoz tartozó járművet. Kicsi az esélye, hogy lebukik valaki, de ha lebukik, bűncselekmény, megy a böribe.
2023. szept. 25. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Sajnos a kamera nem tudja melyik autónak melyik a saját rendszáma.
2023. szept. 25. 20:11
 3/6 A kérdező kommentje:
Jól hangzik.
2023. szept. 25. 21:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Nocak. Lopott autókkal kereskedsz.

Van olyan rendszerük, amelyik a rendszám alapján jelti, hogy körözés alatt áll-e. Nyilván a márkája, színe stb. szerepel az adatbázisban.

Erős a gyanúm, hogy van olyan lehetőség, hogy körözés nélkül is észlelhe az eltérést.

2023. szept. 25. 22:22
 5/6 A kérdező kommentje:
Én arra gondolok, hogy ha egy trabantot pl. egy ezer éve a garázsban pihenő moszkvich rendszámmal meglát a rendőrautó sipol-e nekik, hogy az nem a trabanté és nincs is már rendszerben.
2023. szept. 26. 06:32
 6/6 anonim ***** válasza:
A moszkvich nem tudom mi, de szerintem megfeleltem a kérdést. Ha gondolod, fordulj a rendőrséghez. Biztosan adnak tájékoztatást.
2023. szept. 26. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!