Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan intézzem a műszakit?

Hogyan intézzem a műszakit?

Figyelt kérdés
adott egy 15 éves nissan micra,első autó,kezdő,nő vagyok kapcsolatok nélkül és foggalmam sincs hogyan kell intézni,amikor hozzám került az alap dolgok szűrők stb cserélve volt,azóta semmilyen problémát nem észleltem rajta,gondolom elsőnek felkéne méretnem? januárig van műszakim.Aki ebben jártas szivesen hallgatom a tapasztalatokat,és hogy mi az útja-módja.

2023. szept. 25. 15:38
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

A vizsgaállomásokon tudsz kérni egy előzetes átvizsgálást, ilyenkor ugyanazokat nézik meg, amiket vizsgán is és szólnak, ha van valami probléma, ami miatt megbukna, ha éles vizsga lenne.

De ugyanezt tudod kérni bármelyik szervizben is. Mondod, hogy lassacskán vizsgás lesz és tudni szeretnéd, hogy milyen állapotban van, alkalmas-e vizsgára.

2023. szept. 25. 15:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Ezek a felmérések kb.milyen árban mozognak?
2023. szept. 25. 16:27
 3/8 anonim ***** válasza:
#2 Erősen változó. Valahol ingyenes, de általában 5-20 ezer között.
2023. szept. 25. 16:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Az tök mindegy, hogy nő vagy, én férfi vagyok, mégsem értek hozzá, van szerelőm és annak van telefonja...
2023. szept. 25. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Autó átvizsgálásra kérsz időpontot valamelyik szervízbe és ott kiderül mi kell a műszakira, ha kell egyáltalán
2023. szept. 25. 19:20
 6/8 krwkco ***** válasza:

Ha a műszaki lejárta előtt 1 hónapon belül viszed vizsgázni, akkor a lejárattól számítják a 2 évet. Szóval érdemes akkor vinni, mert ha hibát találnak, van még egy hónapod javíttatni.

Én vizsga előtt megnézem, hogy világít-e az összes lámpa és annyi. (Mondjuk az én autóm csak 20 éves, úgyhogy minden további előkészítés nélkül átment a legutóbbi vizsgán. :-) )

Az Autóklubnál szoktam vizsgáztatni. Ott legutóbb 8 ezer volt az előzetes és 17 körül a hatósági.

Ha dél-budán laksz, érdemes az érdi műszaki állomásra menni. Rendesek és nem kell sokat várakozni. Feleannyi idő alatt végeztem, mint a budaörsi autóklubnál, pedig ott is bejelentkeztem előzetesen.

Ha van valami hiba, akkor a szerelőddel kijavíttathatod.

2023. szept. 25. 19:43
 7/8 krwkco ***** válasza:
Ha nem volt elég egyértelmű: ha az előzetes vizsgálaton nem találnak hibát, akkor azonnal jön a rendes vizsga és meghosszabbítják a forgalmit a lejárattól számított 2 évvel.
2023. szept. 25. 19:45
 8/8 krwkco ***** válasza:
Vagy elviheted egy szerelőhöz vagy szervízbe, hogy vizsgáztassák le. De akkor nincs behatásod arra, hogy mit javítanak indokolatlan óvatosságból vagy netán ...
2023. szept. 25. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!