Hogyan intézzem a műszakit?
A vizsgaállomásokon tudsz kérni egy előzetes átvizsgálást, ilyenkor ugyanazokat nézik meg, amiket vizsgán is és szólnak, ha van valami probléma, ami miatt megbukna, ha éles vizsga lenne.
De ugyanezt tudod kérni bármelyik szervizben is. Mondod, hogy lassacskán vizsgás lesz és tudni szeretnéd, hogy milyen állapotban van, alkalmas-e vizsgára.
Ha a műszaki lejárta előtt 1 hónapon belül viszed vizsgázni, akkor a lejárattól számítják a 2 évet. Szóval érdemes akkor vinni, mert ha hibát találnak, van még egy hónapod javíttatni.
Én vizsga előtt megnézem, hogy világít-e az összes lámpa és annyi. (Mondjuk az én autóm csak 20 éves, úgyhogy minden további előkészítés nélkül átment a legutóbbi vizsgán. :-) )
Az Autóklubnál szoktam vizsgáztatni. Ott legutóbb 8 ezer volt az előzetes és 17 körül a hatósági.
Ha dél-budán laksz, érdemes az érdi műszaki állomásra menni. Rendesek és nem kell sokat várakozni. Feleannyi idő alatt végeztem, mint a budaörsi autóklubnál, pedig ott is bejelentkeztem előzetesen.
Ha van valami hiba, akkor a szerelőddel kijavíttathatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!