Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen fizetés kell minimum...

Milyen fizetés kell minimum egy 10 évnél fiatalabb bmw tisztességes fenntartásához?

Figyelt kérdés
500-600 ezer esetleg még több?
2023. szept. 25. 11:50
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
Ez nem így működik.
2023. szept. 25. 12:01
 2/10 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem legyen annyi eves kereseted mint amennyibe az auto kerult.

Tegyuk fel hogy 4 millio a kiszemelt auto, akkor keress havi 500 at legalabb hogy a szervizelese ne vagjon foldhoz.

De ha 200at elkoltesz alberletre akkor lehet ennel is tobb fizetes kell, mert az aki sajat ingatlannal rendelkezik annak elvileg megmarad 200 a zsebeben, lehet o azert tud 4 millios autot venni.

Szoval a koltsegeid fuggvenye is az egesz.

Ha 500at keresel de 400 elmegy hitelekre akkor ne is vegyel autot

2023. szept. 25. 12:14
 3/10 anonim válasza:
100%
Mennyit használod? Diesel vagy benzines? Sokat futott vagy újszerű? Átlagos szerviz pár százezer, gondot okoz kifizetni mondjuk évente? Ha valami elromlik, vagy összetörik, akkor millió. Belefér egy váratlan esemény?
2023. szept. 25. 12:19
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

5-600 ezer ugy 5-7 eve jo fizu volt. Mamar nem, ez egy kozepkategorias autohoz sem eleg. Illetve eleg persze, amig megy. De ha belenyulsz egy automata valto, nagynyomasu szivattyu vagy lendkerek buliba, akkor keves.

En azt szoktam tartani, hogy olyan autot veszek amibe a varhato legdragabb alkatresz csereje, javitasa jojjon ki egy havi megtakaritasbol.

Hiaba keresel 500 ezret ha 450-et felelsz, akkor semmilyen auto nem valo neked.

En 650-et keresek, a legdragabb alkatresz az automba a lendkerek kuplungszettel, az 280 ezer. Ezt barmelyik honapban ki tudom fizetni ugy, hogy ne kelljen korabban felretett penzhez nyulnom. De ha nem magamnak csinalnam es rajonne a munkadij, akkor az adott autot mar nem engedhetnem meg magamnak.

Szerintem az nem oke, hogy 1-1 nagyobb szerviz elvisz tobb havi, esetleg fel eves sporolt penzt. Egyszeruen az autozasmint tevekenyseg nem erre valo. Pedig sokan vannak igy, multkor is valaki sokallta 3 porlasztora a 350 ezret ugy, hogy benne volt a munkadij. Az annyiba kerul, ha sokallod nem neked valo az adott auto.

En inkabb olyan 1,5m nettotol mernek bevallalni egy BMW-t, mivel azt nem csinalom meg magamnak. Barmikor beeshet egy 6-800 ezres szamla.

2023. szept. 25. 16:18
 5/10 anonim ***** válasza:
Mégis mihez? Egy 320dhez? Egy M5-höz vagy akár egy M760Li-hez? Nagyon nem mindegy. Az első alig drágább mint bármilyen középkategóriás autót, utóbbi kettő esetében meg egy szett gumira nem feltétlen elegendő az 500-600k.
2023. szept. 26. 04:47
 6/10 anonim ***** válasza:
2023. szept. 26. 08:11
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom ez hogy kapcsolodik a kérdésemhez kedves utolsó
2023. szept. 26. 08:23
 8/10 anonim ***** válasza:
91%
4-es ezt te sem gondolhatod komolyan, nettó 500-600 ezer az bőven meghaladja még a pesti átlagbért is, ez egy nagyon korrekt fizunak mondható.
2023. szept. 26. 15:30
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hat nem tudom. 200-250 ezres alberletarak, 1-1,5 millios m2 arak meg 600+ ft benzinar mellett egyaltalan nem korrekt. En is a tobbre torekszem minden evben. Persze meg lehet elni belole, ehenhalni nem fogsz, de kisebb vagyont felhalmozni sem.

Onmagaban attol hogy sokan ennel kevesebbet keresnek, nem lesz korrekt egy fizetes.

2023. szept. 26. 16:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Autot fenntartani pedig lassan luxus. Az alkatreszarak 50-100%-al nottek csak az elmult 2 evben. Mar egy Corsa vagy Fiesta is meg tudja csappantani a penztarcat ha hozza kell nyulni.
2023. szept. 26. 16:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!