Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Közterületnek számít egy...

Közterületnek számít egy bárki által járható üzletsor?

Figyelt kérdés
Most vettem egy robogót, viszont panelban lakom és szeretném fedett helyen tartani. Találtam a városközpontban egy tök jó kis beugrót ami fedve van. Ezen belül ott van egy társasháznak a bejárata, hentes, táska bolt, 20 méterrel arrébb egy patika illetve egy szépségszalon is. A beugróban ahol hagytam a motort, közvetlen a látóhatáron belül csak a társasház bejárata van, egy szépségszalon és a hentes van. Erre ma kaptam egy cetlit, hogy legyek kedves ne ide parkolni, mert ez magánterületnek számít. Hangsúlyozom mégegyszer, hogy éjjel nappal bárki által bejárható/átjárható ez a kis beugró. Igaza van a hölgynek/úrnak aki hagyta az üzenetet, vagy csak simán szúrja a szemét és el akar zavarni? A fal mellé szoktam tenni, semmilyen helyet nem foglal, illetve direkt egy 10 méterrel arrébb szoktam leállítani és beindítani, hogy még véletlen se zavarjak vele senkit.

2023. szept. 24. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Vegyel ra takarot ha felted az idojarastol van pl az amazonon univerzalis takaro occson
2023. okt. 1. 01:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!