Mi baja lehet a futóművemnek?
Az első futómű felett újítva új bölcsőt kapott toronycsapágyat lengőkarokat lengéscsillapítókat futómű állításon is volt.
De az utóbbi időben furán viselkedik.
Gyorsitáskor razkodnak az első kerekek és elhúz illetve mintha az autó segge "hintázna" balra jobbra ha göröngyös úton megyek egyszerűen nem stabil az út tartása. Szerelő aki csinálta annak fingja nincs mi baja lehet semmi nincs kilazulva át nézte.
Nekem 2 tippem van vagy el álitodott a futómű ( bár furálom hogy néhány kátyú elég ehhez és egy hétig bírta állítás után) vagy a féltengelyeim rosszak(ha véletlenül kipörög a kerék utána még intenzívebb lesz a rázkódás és az elhúzás)
Ti mit gondoltok?
Felnik centirozotak illetve ha ütödötek lennének az nem csak gyorsitáskor rázná be a kasztnit hanem folyamatosan igaz?
Nem volt törött a kaszni? Vagy a cserélt bölcső deformálódott?
Gumisnál kellene a kerekeket megnézni, volt erősen féltengely hibás autóm, kattogott minden irányba a csukló, de a kereket nem rázta.
Meg futóművesnél beállítani az összekötőket, valamit nagyon benézett a szerelő, én maszekolva szerelek, de ilyen baromságot még nekem se sikerült összehoznom.
3#
Kb másfél hónapja kapott vadiúj lengőkarokat ebből kifolyólag a szilenteknek nem lehet baja.
2 nem tudok róla hogy tört volna ezt le lehet valahogy ellenőrizni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!