Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a hiba az autó zárjával?

Mi lehet a hiba az autó zárjával?

Figyelt kérdés
Kezdjük ott, hogy a kocsi vezető oldali ajtaja nem jól zár, emiatt kulccsal kell bezárni. De amikor meg kinyitom kulccsal akkor az első 2 ablak teljesen lenyílik.. Aztán ma meg amikor kinyitottam kulccsal a kocsit nem nyilt ki az ajtó, de mind 2 első ablak lenyílt.. Pótkulccsal tudtam csak a kocsit kinyitni.. Mi lehet a hiba? Valaki tapasztalatok? Idegeimre megy.. Vagy a kulccsl van a gond? Elvégre ha kulcson megnyomom a zárást akkor reagál, 3 ajtó lezár, de a vezető oldali nem..

2023. szept. 17. 18:54
 1/5 anonim ***** válasza:
55%
El kell vinni egy hozzáértő szerelőhöz, az a dolguk , hogy megoldják az ilyesmit.
2023. szept. 17. 19:03
 2/5 anonim ***** válasza:
Szet kell bontani az ajtot. A zarat ujrakell zsirozni es jo lesz elvileg.
2023. szept. 21. 17:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Kamu!

Ha kulccsal nyitod a zárat az annyit jelent hogy csak a mechanikusan működteted vagyis az elektronika nem érintett.

Viszont ablakemelő motorja már az ovis gyerek is tudja, hogy elektromosan működik.

Találj ki valami más "hibát". 😀

2023. szept. 21. 17:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem kitaláltam xd

Szerintem egész nap azon filozok milyen kamu hibát kéne kitaláltni? Jézusom..

2023. szept. 25. 19:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Nemrég vettem a kocsit és tényleg ezt csinálja. Legujabban be se enged, a vezető oldali ajtót nem nyitja ki csak a többi ajtót. Majd miután sokadjára probálkozom lenyitja az ablakot. Azon tudok benyulni és kinyitni a kocsit.. Tényleg ezt csinálja..
2023. szept. 25. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!