Total Classic 10W40 4L nincs rajta plomba-matrica?
Figyelt kérdés
Tegnap vettem az auchanban 8000 ft ért akciós total olajat, itthon kibontottam nagyon nehezee jött le a kupak rá volt tépve és láttam semmilyen lezáró matrica nincs rajta, szerintetek valaki lopott belőle (bár mennyiségre úgy látom megvan a csíkos skálja alapján) vagy gyárilag nem tesznek a 4 literesre lezáró plombát? Visszavigyem blokkal?
Köszi köszi félek, hogy átvertek.
2023. szept. 17. 11:54
1/6 anonim válasza:
Mostanában már nem szokták plombálni. Eredeti az nyugi.
2/6 A kérdező kommentje:
Ja jó köszi a kicsi 1 literesen van de a 4 literesen semmi...és baromi nehezen jött le a kupak.
2023. szept. 17. 11:57
3/6 anonim válasza:
Igen, mostanában már nincs rajta. De a Totalt nem szokták hamisítani, inkább a Castrolt fenyegeti ez a veszély.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ csak furcsáltam hogy az 1 literesen ott az original plomba a 4 l meg semmi. A castrolt elvileg sosem hamisították csak állítólag a fő beszállító cég terjesztette tudatosan a pletykát, hogy az emberek ne olcón vegyén meg kicsi magán boltokból hanem a fő beszállítótól vegyék meg drágábban de visszafele sült el a dolog mert a végén senki nem mert castrolt venni még tőlük sem. Nem tudom igaz-e csak mondták itt.
2023. szept. 17. 12:23
5/6 anonim válasza:
1 literesen van, többin nem igazán láttam még.
6/6 A kérdező kommentje:
tegnap vettem 5w40-et 5 litert abban sem volt plomba.....nekem ez nem tetszik
2023. szept. 18. 20:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!