Üdv!Opel G Astra 2014 es reggel beindul elsőre, felpörög a motor és leáll, után 10x minimum indítozom akkor elindul, de mi lesz télen? Napközben pöccre indul..utána..már..köszönöm az ötleteket.
" reggel beindul elsőre, felpörög a motor és leáll, után 10x minimum indítozom akkor elindul, de mi lesz télen? Napközben pöccre indul"
Van rá esély, hogy állás közben visszafolyik a benzincsőből a benzin a tankba.
Egy kis lyukon/résen/hibás csatlakozón keresztül levegő veszi át a helyét.
2014-ben gyártottak még G Astrát?! Ezt nem is tudtam. A H is csak 2012-ig volt gyártásban, néhány készletes volt, amit 13-ban helyeztek forgalomba. De ekkor már bőven volt J is. Sőt, 15-től már a K-t is gyártották.
A kérdésre visszatérve, egyáltalán milyen motor van benne? Benzin, dízel? Milyen hibakódot ad?
Bocs, mindenkítől 2004 -es az Opel Astra G 1.6 benzin a motorkódja :Z16XE
Szerelő nem olvasott ki semmit azt mondta biztos rossz /vizes/ benzint tankoltam.
Ezért kértem a segítségeteket.
"azt mondta biztos rossz /vizes/ benzint tankoltam."
És szerinte a 10. indítózásra megjavul a benzin?
De megértem a szerelőt. Ez egy nehezen megkereshető hiba. Mert amikor elviszed hozzá az autót, akkor meleg és egyből indul. És nem teheti meg, hogy mondjuk 2 órán keresztül keresi a lyukat (amire én gondolok) és utána azt mondja, hogy akkor ez 20 ezer ft munkadíj volt, de nem találtam meg. :-(
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!