Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vajon miért nem tudtam vezetés...

Vajon miért nem tudtam vezetés közben a 5 -ből 4-esbe visszaváltani?

Figyelt kérdés

Szóval városon kívül 5-ösbe vezettem, majd beértem egy kisebb településre, ahol vissza szerrettem volna váltani 4-esbe, de csikorgó hangot adott a váltó, és mintha elakadt volna. Közben pedig bekellett kanyarodnom egy mellékútra, így 2-esbe próbáltam átváltani , ami sikerült is.

Mitőll lehetett ez a ,,beakadás" ?

2023. szept. 10. 15:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy rükvercbe próbáltad meg beleerőszakolni?
2023. szept. 10. 19:28
 12/13 anonim ***** válasza:
#10 nem is neki hanem a valtonak sikerult visszavaltania
2023. szept. 13. 07:33
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én amikor vettem az automat, az osztrák autoklubnál átnézettük (Bécsben vettem). Ök mondták 60€-ért, hogy minden ok.

2 héttel késöbb autópályàn nem tudtam én sem 5-böl 4-be visszaváltani, mert elakadt a váltó. Mivel pont lassult a forgalom, a 3-as mégoptimálisabb volt.

Elvittem az autót kupplungcserére, mert már eléggé fent fogott, ahol a szerelö szerint 2dl olaj volt a váltóban.

Megcsinálta, elhoztam, eltelt 2000km azóta. Most már simán vissza tudok váltani 5-böl 4-be, sehol nem akad a váltókar.

Én ebböl azt szürtem le, hogy a váltóolaj volt kevés és ez okozhatta a vàltokar elakadását.

Csak egy tipp, nem vagyok szakértö.

2023. szept. 16. 13:48
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!