Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy robogónak a ,,pályafutása"...

Egy robogónak a ,,pályafutása" jogilag hogyan ér véget?

Figyelt kérdés

Van egy 2T robogóm ami tönkre ment, ugyan meghirdettem nyomott áron, de ha nem tudom eladni, kezdenem kell vele valamit, mert sok helyet foglal + ott a biztosítás amit nem szeretnék tovább fizetni.

Hova tudom leadni? A biztosításnak a lemondása hogyan működik?

2023. szept. 9. 14:50
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Kb mint egy biciklié. Leadod vastelepen, vagy kirakod a ház elé lomtalanításkor. A biztosítást meg lemondod.
2023. szept. 9. 15:23
 2/4 anonim ***** válasza:
85%
A segédmotoros kerékpárok nem szerepelnek a járműnyilvántartásban, ezért nem kell őket kivonni a forgalomból. Lomtalanításkor kirakod a ház elé, a cigányok majd elviszik, a biztosítást meg nem fizeted be, a biztosító felszólít rá, aztán hagyja az egészet a francba. Esetleg ha nagyon le akarod papírozni, írsz egy adásvételit valami falu széli alkesszal két deci borért, beküldöd a biztosítódnak és készen is vagy.
2023. szept. 9. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Bemész a biztosítóhoz, és felmondod a biztosítást. nekem 10 éve eszi az idő vasfoga a robogómat, nem használom, nincs is rá biztosítás
2023. szept. 9. 20:48
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

A kettes tanácsa, miszerint ne fizesd be a biztosítást elég pökhendi és felháborító.

Kb. két perc megírni egy felmondást. Nem tisztességesebb így? Ráadásul enélkül a biztosító kérheti (behajthatja) az elmaradt díjat.

2023. szept. 10. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!