Osram izzó pár megér 37 ezret? Tapasztalatok?
Jelenelg philips d2s xenonom van de rakás szar alig van fénye.
Ez tényleg nagyon jól világit?
Nekem a philips is világít rendesen. Egyébként nekem az is került ennyibe.
Illetve ahol olcsóbb volt, ott eleve olyat küldtek, amiből 1 hibás volt, a másik meg 2 hét után kezdett villogni.
Gondolom vagy hamisítvány volt, vagy "leesett" valahonnan.
Osram baromi jó minőség xenonnál is.
Ha nem látsz jól mert azt látod hogy sz@rul világít akkor a problémát nem feltétlen az izzóban kell keresni. Én magát a lámpatestet nézném át. Első körben a külső részén nem árt egy polírozás mert az sokat fog már javítani. Lehet hogy ránézésre nem tűnik rossznak de azért évente nem árt így "átpucolni". Ha ez sem segít akkor belül is lehetnek gondok. A plexi belső felére is feltud ám tapadni a por főleg ha nincs megfelelő porvédelem a fényszóróban vagy valahogy bejutott a por és feltapadt belül a plexire mert előfordulhat ilyen. Aztán magát a foncsort sem árt ellenőrizni arra is rátud ülni annyira a por hogy látni annyira nem látod de a vetítésnél már észrevehető hogy nem az igazi. De lehet hogy a foncsor alapból tönkrement be mattult, meg ilyesmik, ez is okozhat szintén gondokat. Persze ezeket lehet orvosolni nyilván nem egyszerű ezeket széjjel szedni. Utána kell járni hogy mennyire van maga a lámpatested gatya állapotban mert ha tényleg annyira rossz hogy felesleges lenne szétszedni, javítani, akkor lehet jobban jársz egy újjal akár bontott jó állapotút veszel, akár valami normális minőségi utángyártottat és akkor az izzót lehet meg sem kell venned így ezt a méregdrága de jó izzót lehet így totál feleslegesen vennéd meg.
Én azért nem kapkodnám el ezt a vásárlást, előtte derítsd ki mi a hiba, mert azért végtelen sok pénzt el lehet költeni erre és közel sem biztos hogy az lesz a megoldás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!