Hogy is van ez? Simson tovább lent.
Simson vásárlás előtt állok és nem tudok pár dolgot légyszike segítsetek.
A simson enduró-nak van e valami akumlátor félesége?
Milyen benzin, olaj kell bele ha ez van ráírva 1:50-hez?
Az index kötelező-e? Van-e hozzá valami papír féleség amivel tudom igazolni hogy az enyém(mint kocsinál a forgalmi)? Kell e elsősegély zacsi,doboz bele? Mind két dekniébe lehet pakolni? Szerelése szakemberes vagy ha átnézek pár dolgot akkor én is tudom bütykölgetni? Tuningolni lehet esetleg? Végsebessége menyi kb? Km órát és Fordulatszámlálót lehet-e rárakni, megéri-e költeni rá? Átfestése esetén kell evele valahova fordulni átíratni?
Válaszokat elre is köszönöm( akik csak beszóló komikat tudnak küldeni inkább kíméljenek.)
A simson enduró-nak van e valami akumlátor félesége?:
Van. Bal oldali dekni alatt van.
Milyen benzin, olaj kell bele ha ez van ráírva 1:50-hez? :
95ös és úgy kérd a kúton h 2ütemű olaj kéne amit benzinbe kell keverni. 1:50 azaz 50L benzin 1L olaj.
Az index kötelező-e?:
Úgytudom motorokon nem kötelező de ha van rajta akkor működnie kell. Simón ha szar csak lefordítják az indexet a föld felé és kész :D
Van-e hozzá valami papír féleség amivel tudom igazolni hogy az enyém(mint kocsinál a forgalmi)?:
Adásvételivel tudod igazolni h a tied.
Kell e elsősegély zacsi,doboz bele?:
Kell bele ( bár majd beleköt sok ember h nem is kell de azért jó ha van.)
Mind két dekniébe lehet pakolni?:
Nem. Balodaliban az akku van oda mellé max pár csavarhúzó stb fér. Jobboldaliban ahol levegőszűrő van oda nem érdemes pakolni h rendesen kapjon levegőt. Max 1-2 gyertya.
Szerelése szakemberes vagy ha átnézek pár dolgot akkor én is tudom bütykölgetni?:
Egyszerű szerkezet. Lehet letölteni hozzá javítási útmutatót meg mindent az alapján sián meglehet a kissebb bajokat csinálni rajta.
Tuningolni lehet esetleg?:
Lehet. Árulnak hozzá 60as hengert, rezonátor kipufogót meg erősített főtengelyt...midndet amit eltudsz képzelni.
Végsebessége menyi kb?:
Szarabb állapotúak kb 60 jobbak 70-75max.
Km órát és Fordulatszámlálót lehet-e rárakni, megéri-e költeni rá?:
Enduron alapból van rajta mindkettő.
Átfestése esetén kell evele valahova fordulni átíratni? :
Nem. Segédmotort úgy alakítasz meg festesz át ahogy csak akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!