Üzemanyag tablattákról, adalékokról vélemény? Megéri, nem teszi tönkre a motort?
Figyelt kérdés
Olvastam a különböző üzemanyag tablettákról, folyékony állagú adalékokról amik elvileg csökkentik a fogyasztást és károsanyag kibocsátást. Van valakinek valós tapasztalata erről? Kérem olyanok ne írjanak akik még nem próbálták ki, valós érveket szeretnék! Köszi2010. okt. 16. 20:41
1/13 anonim válasza:
Figyelj: az egész csak humbuk... elhiheted.
2/13 A kérdező kommentje:
ebben biztos vagy? próbáltad vagy csak gondolod? mert a kettő nem ugyanaz...
2010. okt. 16. 20:52
3/13 anonim válasza:
dízel autónál próbáltuk, és semmi
4/13 anonim válasza:
megint én.
1 dolog van, ami jó viszont, e85. 50-50 -be lehet keverni sima benzinnel, e85 literje olyan 240-260 Ft. De elöbb persze kisebb keveréssel kell. 90-10 majd 80-20 és így tovább
5/13 A kérdező kommentje:
az etanol az autómnál nem igazán jön szóba mert abba nem lehet, de félnék is h. tönkre vágja...
2010. okt. 16. 21:34
6/13 anonim válasza:
elvileg minden benzines autónál működhet ez az etanolos megoldás. gondolom, akkor dizeled van
7/13 anonim válasza:
Az üzemanyag tablettával annyit érsz el, mintha tennél bele minden tankolásnál egy teáskanál homokot.
8/13 anonim válasza:
A tablettákat felejsd el az csak ámítás az etanol valóban jó. neked mivel dízeled van talán csak a spuri meg ezekhez hasonlók maradnak amik gyakorlatilag kerozinból vannak valóban kevesebb dízelt kell tankolnod vele bár a spuri borsos ára miatt nem tudom valóban spórolsz e vele ki kell számolni. Vezes inkább öregurasan
9/13 anonim válasza:
Metabond, Prolong
Na ezek biztos hogy jók!Én Metabond C és Megaline adalékot használok motorolajban és üzemanyagban.Ha veszed a fáradságot és a Metabond.hu oldalt felkeresed akkor ott megtudhatod, mi mire való.Ha tudod miért kell használni, akkor érteni fogod!
10/13 anonim válasza:
Ezek mind csak parasztvakítás, a totalcaron és sok más autós oldalon is volt már ezekkel a "csodaszerekkel" foglalkozó cikk, és sehol se dicsérték őket, ennyi erővel vegyél fogyasztást csökkentő mágnest....
Csak idéznék az autóm kezelési könyvéből:
"Semmilyen adalékot ne használjon"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!