1998 Golf 4 1.6 SR vélemény?
98as Audi A4 b5 2.4 Sedan-t cserélném le mert 90% városban használom és tény szeretem azt a 165LE ha hosszú úton előzés stb de nekem sok a fogyasztása városba 10L városon kívül láb függő 6-8l szerintem a komputer szerint az átlag fogyasztás 9,5-10l
A fent említett golf-al kapcsolatba fogyasztás téren mi várható? Erőbe közel nem lesz az mint az Audim tudom de valamit valamiért...
Hááát van egy ismerösöm neki A3 audiba van eza motor, ő azt mondja hogy 12-13 litert simán megeszik.
Amugy az 1.6 SR egy egyszerű strapabíró motor, de viszont az olajat azt szereti enni
Amugy nincs vele gond, minden 2-3 dik tankoláskor kell bele 1 liter olaj azt megy az, nem viccelek
a fogyasztása? Hááát városban 8-10l kb attól függ hogy milyen távokat és milyen stilusban mész
bocs hülyeséget írtam, neki 18 turbós van
De a fogyasztás az annyi amit írtam:)
Engedd el a német széttiport sza..okat.
Van egyéb is, csak megszokást igényel!
Váltó a gyenge pontja, kiszakadnak a gyári szegecsek belőle. Újabbaknál már csavaros.
Olajat tud enni, meg városban fogyasztani. Országúton kedvező fogyasztás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!