Tegnapi nap folyamán vásároltam egy autót aminek az előző tulaja elhagyta a törzskönyvét. Mik a teendőim jelen esetben? Hogy intézem az autó átíratását?
Figyelt kérdés
2023. szept. 3. 21:20
11/14 anonim válasza:
10-re:
Igen, ez is jogos felvetés, hogy vajon milyen gazdája volt az autónak az, aki elvesztette, majd nem is pótolta a törzskönyvet.
Ez is csak a lopás gyanúját erősíti bennem.
12/14 anonim válasza:
Ezen nem tudom mit rugóztok, mert ennek is van megoldása!
13/14 A kérdező kommentje:
Az ügy megoldódott. Az előző tulajdonos bement a kormányablakba nyilatkozott arról, hogy elhagyta a törzskönyvet és én rögtön írathattam kaptam egy újat az én nevemre. De ha az előző tulajjal írtunk volna egy felhatalmazást én is leadhattam volna, hogy a törzskönyv elveszett. Aki segített köszönöm szépen.
2023. nov. 16. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!