Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Magyarországon lehet látni...

Magyarországon lehet látni Hyper kocsikat?

Figyelt kérdés

Kérdésem az, hogy ismertek valakiket, vagy szoktatok csak úgy látni MAGYAR rendszámmal Hyper Kocsikat. Szóval ezeket a nagyon drágákat: Bugatti Divo, Aston Martin Valkyrie, Bugatti Veyron, Pagani Huayra és hasonlóak, amiknek az értéke 2 millió euró feletti. Léteznek ilyen kocsik MAGYAR rendszámmal? Csak úgy kíváncsi vagyok, nem szeretnék sem ismerkedni, semmi. Csupán kíváncsiság.

F/30

2023. szept. 3. 11:06
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Én is odaírtam + hasonlóak.

Szóval írhattam volna Hennessy Venom GT-t. Koenigsegg Regera-t is (ezek is 2 milla felett mozognak euróban). Ezek már csak hyper kocsik a te szemedben is. Én lehetőleg ismerteket szedtem össze. Köszi és NE vitázzunk ezen tovább.

2023. szept. 3. 13:48
 12/21 anonim ***** válasza:
24%

#9 elméleted ott megbukik, hogy nem ettől lesz hypercar a hypercar, hanem amit leírtam amiatt.

Az ár, a nyers teljesítmény, az egyediség, a dizájn.

2023. szept. 3. 13:53
 13/21 anonim ***** válasza:
18%

#12 Ja az az igaz mert te azt mondtad és muszáj hogy neked legyen igazad. Oké értem.

Mivel kitalált, technikailag nem létező kifejezésekről beszélünk, ezért végülis jogod van így gondolkodni. Nincs objektív igazság, szóval ha te így gondolod, akkor gondold így. Csak legyél vele tisztában, hogy rajtad kívül SENKI nem gondolja így. Ha ezt előadod egy beszélgetés során, senki sem fogja tudni, hogy mi a fenéről beszélsz, mert ezeket a kifejezéseket mindenki a valós sebességre építi, nem pedig full jelentéktelen dolgokra, mint az ár, vagy külcsín.

Sportautókról beszélünk, a sebesség a fontos, nem a megjelenés.

2023. szept. 3. 14:02
 14/21 A kérdező kommentje:

13-as kemény fickó vagy.

Bugatti La Voiture Noire, ami 19 millió eurós kocsi, akkor most szerinted hyper, vagy super car? 🫡

Nekem teljesen mindegy melyik, mert arra vagyok kíváncsi Magyar rendszámmal láthatóak-e ilyen verdák. Komolyan NE induljon ebből Mortal Kombat 12.

2023. szept. 3. 14:08
 15/21 anonim ***** válasza:
47%
#13 szerinted csak en gondolom így, de olvass pár autós szaklapot végig és akkor rájössz hogy faxságokat beszélsz.
2023. szept. 3. 14:31
 16/21 anonim ***** válasza:
18%

#14 Supercar. Már leírtam, hogy minden Bugatti supercar.

#15 25 éve képezi aktív részét az életemnek a témakör, köszönöm szépen.

2023. szept. 3. 14:58
 17/21 anonim ***** válasza:
47%
16 akkor még nagyobb szégyen hogy ilyeneket írogatsz.
2023. szept. 3. 15:36
 18/21 anonim ***** válasza:
2023. szept. 3. 15:43
 19/21 anonim ***** válasza:
40%
Gresham környékén pl relatíve könnyen elhet fogni.
2023. szept. 3. 16:26
 20/21 anonim ***** válasza:
41%
Tipik GYK: valamire kíváncsi a kérdező, de a sok köcsög elkezdi hasogatni a szalmaszálat...
aug. 18. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!