Nyitott olajbeöntő nyílással használtam az autót. Használhatom vagy menjek szervizbe?
Meg van a kupak? Akkor semmi gáz.
Nézd meg az olajszintet, ha minimum felett van akkor, irány tovább. Ha nem akkor az első benzinkúton vegyél olyan besorolású olajat amit öntögettél, és töltsd fel.
És ahogy #1 írta kipufogó ne maradjon sok olaj, az ilyen letörölt olaj film kis (nagy) füstöléssel el párolog 1-2 perc alatt.
Én is jártam már hasonlóan. Rosszul tettem vissza az olajbeöntőt, így mentem 230 km-t autópályán. Kicsit kifröcsögött az olaj. A blokk oldalát, miután lehűlt, letörölgettem féktisztítós ronggyal. Ellenőriztem a szintet. Max egy deci ha kifröcsöghetett. Én nem aggódtam ezt túl. Visszatettem rendesen a kupakot és konstatáltam, hogy legközelebb nem leszek ilyen balpénisz, jobban figyelek rá.
Szóval én a te esetedben sem dőlnék a kardomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!