Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek az alábbi...

Mi a véleményetek az alábbi kis 50-es motorokról? Melyiket érdemes választanom? (nőként)

Figyelt kérdés

Amiken gondolkodtam, az a:

Yamaha TZR50

Aprilia RS50

Derbi GPR50

Mik a tapasztalatok ezekkel a gépekkel? Full kezdő vagyok, kb semmit se tudok róluk. Milyen típushibák vannak stb

Plusz ha valaki tudna írni pár mondatot, hogy mire kell figyelni használt motor vásárlásakor, azért is nagyon hálás lennék:)

Köszi ha segítetek

2023. szept. 1. 19:17
A kérdező szavazást indított:
Yamaha
Aprilia
Derbi
Valami más, leírom válaszban
4 szavazat
 1/10 A kérdező kommentje:
#1: Nem lenne ellenemre, mondjuk egy ilyen 50 kis fossal nem mennék ki találkozókra:D
2023. szept. 1. 19:29
 2/10 anonim ***** válasza:

#1, ez most hogy jön ide?!

Általában a véleményem a robogókról, hogy városi futkosásra teljesen jó alternatíva. Főleg ha csak B-s, vagy Am-es jogsid van. Élményt nyilván nem ettől kell várni, meg túrázni sem ezzel indulnék.

A fentiek közül én is a Yamahát javasolnám. De a Piaggio Libertyk sem rosszak.

2023. szept. 1. 19:29
 3/10 A kérdező kommentje:
#3: Igen, nekem városi járkálásra kell, de főleg gyakorlásra. Mivel B-s jogsim van, csak ekkora jöhet szóba, de a sportosságról nem mondok le:) ránéztem amit ajánlottál, de nekem az 'futárrobogó'. Maradnék a sportmotor kinézetűeknél
2023. szept. 1. 19:32
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen, kinézetben más stílus az tény. Ilyenem volt annó, csak azért írtam.
2023. szept. 1. 19:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Alapvetően vigyél magaddal valakit aki ért a motorokhoz. 50-es motorvásárlás után amit megtanultam,hogy nem szabad olyan motort venni aminél a blokk pasztával van összerakva,mert ott gányolás van, illetve neked mindenképpen előny lenne,hogy ne kelljen pancsolni tankoláskor a benzinnel, vagyis működjön a különolajzás. Ne legyen meleg a motor mikor mentek megnézni, és hidegen is könnyen induljon, ha meleg akkor ott kell hagyni, mert nem hiába melegítették elő. Ezen felül lehet fülelni a motor hangját, nézni a gumik, lánc, fékek állapotát. Érdemes vinni egy multimétert,megmérni,hogy van-e rendes töltés, ezért is kell olyan aki ért kicsit a motorokhoz.
2023. szept. 1. 19:54
 6/10 A kérdező kommentje:
#6: És ha nincs ilyen személy? Honnan tudnék keríteni egyet?:D valhogy csak túl kéne esnj ezen a vásárláson. Persze nem szeretnék mellényúlni, de nincs motoros ismerősöm
2023. szept. 1. 20:00
 7/10 anonim ***** válasza:
#7 Azt megpróbálhatod,hogy csatlakozol a kinézett típus facebookcsoportjába, és ott csak lesz környékbeli jelentkező aki ismeri a típust és megnézi neked.
2023. szept. 1. 20:06
 8/10 A kérdező kommentje:
#8: Huh ez jó ötlet, nem tudtam hogy vannak típus csoportok is. Megnézem:)
2023. szept. 1. 20:14
 9/10 krwkco ***** válasza:

"És ha nincs ilyen személy? Honnan tudnék keríteni egyet?"

Vannak autóátvizsgálók. google.

Biztosan van köztük, aki egy robogóval is elboldogul. Pl. mert van neki az is. És talán kevesebbet kér, mint egy autó esetében.

2023. szept. 1. 21:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. szept. 1. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!