Mekkora ponyvát érdemes választanom?
Figyelt kérdés
Szeretnék vásárolni egy ponyvát egy nem igazán használt autómra, viszont nem tudom,hogy a mérettel kapcsolatban mit érdemes figyelembe venni,ebben kérnék segítséget.
Az autó méretei:
Hossz
4.200 m
Szélesség
1.610 m
Magasság
1.400 m
Innen szeretnék ponyvát vásárolni,a CAR COVER UL-PHC típust néztem ki. Szerintem az S-es méret lehetne jó.
Köszönöm szépen a segítséget!
2020. nov. 7. 19:38
1/3 anonim válasza:
Azt nézd meg , de nagyon hogy nem szabad letakarni sokáig egy autót.
Össze rohad alatta, használni meg semmit nem használ.
AZ eső ha ráesik vagy a nap ha süti attól semmi baja nem lesz.
De a párás levegő a ponyva alatt teljesen tönkre tesz mindent.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, éppen ezért néztem ki egy ilyen fagyálló ponyvát (bár ki tudja,hogy használ -e) ,rendszeresen szellőztetném,lényegében csak az esőtől,naptól,hótól védeném. Nagyon régi autóról van szó,sajnos még nincsen sem garázsom,sem kocsi tetőm.
2020. nov. 7. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!