Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül kb. egy metálfé...

Mennyibe kerül kb. egy metálfényezésű autón az egyik ajtón egy 20 cm hosszú kulcs általi karcolás "elüntetése" ?

Figyelt kérdés
Valami értelmes kulccsal megkarcolta az autómnak az ajtajának az oldalát, első ajtón kb. 20 cm hosszban.
2023. aug. 30. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ennyiből szerinted meg lehet mondani?
2023. aug. 30. 15:25
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok karosszériás sem fényező, pont ezért kérdeztem, de ez alapján aki hozzáértő valószínűleg tud mondani egy nagyjáboli árat..

2023. aug. 30. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem, a hozzáértő röhögni fog rajta egyet.

Se kép, még csak azt sem mondtad milyen mély a karc. Lehet egy polírral kijön, de ha mélyebbre ment, akkor fényezni kell.

0 infóból nem lehet árajánlatot adni. Ne röhögtesd már magad.

2023. aug. 30. 16:43
 4/6 A kérdező kommentje:

Nyilván nem polírozásra gondoltam.. ekkora szakértőként szerinted ha valaki szándékosan meghúzza kulccsal az ajtót az vajon eltűnik egy polírozással vagy mélyebb karcról van szó?!

Te ne röhögtesd ki magad mivel annyi közöd van a szakmához meg egy áradáshoz mint nekem.

2023. aug. 30. 16:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha fényezni kell elemenként kb 40 ezer Ft-ra számíthatsz.

És ne te legyél felháborodva ha képtelen vagy értelmesen megírni a kérdésedet.

Neked kéne annyi infót megadnod, hogy nem abból kell árat mondani hogy "szerintünk" mi történt.

Édes istenem

2023. aug. 30. 16:49
 6/6 anonim ***** válasza:

Egy ajtót 35-40k-ért fényeznek telibe, ha az kell.

Egyébként igaza van az előttem szólóknak, ha nem tudod leírni rendesen a problémát, akkor ne te kérd ki magadnak a dolgot

2023. aug. 31. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!