Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Meghúztam egy autót, mi a teendő?

Meghúztam egy autót, mi a teendő?

Figyelt kérdés

Ma délutan meghúztam egy autót vagyis pontosabban tükörrel értem hozzá, és fekete csík maradt rajta (nem horpadt és szerintem nem is karcolódott), valószínűleg valami erősebb tisztító szerrel le is jön.

Az autó tulajdonosának, szóltam (a szomszédja megadta a telefonszámát) telefonon akkor azt mondta, hogy nem nagy gond.

Ebben az esetben mi a teendő? Kell fizetnem valamennyit vagy ha le lehet takarítani róla akkor nem?

Biztosító nem opció mert céges autóval történt.

Egyébként egy olcsó munkás autóról van szó.

2023. júl. 7. 23:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha a tulaj azt mondta, hogy rendben van, akkor nincs teendőd.
2023. júl. 7. 23:37
 2/5 anonim ***** válasza:

Megtettél mindent.

Később lehet kiderül, hogy mégis gond (nem valószínű), de akkor a céges KGFB-re töltötök ki kárbejelentőt. Nem is értem ez miért nem opció.

2023. júl. 7. 23:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Ezt én sem értem, hogy miért nem opció.

Ha rommátörsz egy mercédeszt, akkor zsebből kifizeted a 20 milliót, mert a "kgfb nem opció"?

2023. júl. 7. 23:51
 4/5 anonim ***** válasza:

Céges autónak nincs biztosítása?

Hát ha elmentetek a helyszínről, sok mindent már nem tehettek, gondolom fényezést nem akarsz fizetni.

2023. júl. 8. 16:55
 5/5 krwkco ***** válasza:

"Ezt én sem értem, hogy miért nem opció."

Feltehetően a kérdező -ilyen kis kárnál- nem akarja a céget belevonni az esetbe. Elkerülné, hogy a cég a biztosítási ügyintézéssel foglalkozzon. Inkább kifizette volna azt a néhány tízezret zsebből.

2023. júl. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!