Autópályán miért csinálják ezt olyan sokan?
Megyek a belsőben, a külsőben két autó előttem. (A belsőben előttem, mögöttem senki.) Jól megvannak ott egészen addig amíg majdnem odaérek és akkor a hátsónak eszébe jut, hogy jajj én most előzni akarok és lazán kijön elém 50%-ban jelzés nélkül. Közvetlen elém, így nagy fékezésre kényszerít. Száguld ugyanakkora sebességgel mint a külsőben haladó majd percekkel később mikor sikerül leelőznie visszaáll a külsőbe és ő jól végezte dolgát.
Egyszerűen nincs indok rá. Megvárhatná amíg elhaladok és mivel senki mögöttem kényelmesen előzhetne. Vagy ugorjon elém de akkor menjen és ne kényszerítsen vészfékezésre. Ha pár ilyen lenne azt mondom, figyelmetlen, fáradt, nem is nézett tükörbe mielőtt előzésbe kezdett, megunta az életét vagy valami. De ez az általános, már szinte törvényszerű. Mi vezérli őket? Ti csináltok ilyet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!