Ha főleg 5km-es távra használom mekkora motor beszerzése ajánlott?
Figyelt kérdés
Kiváltanám a kocsi gyilkolását és 90%-ban munkába járni vennék motort, de 50-es nem játszik, mivel néha elugranék a megyén belül ide-oda is vele és keresek valami motor szerű élményt "okosba". Gondolom minél kisebb köbcenti/kevesebb olaj, annál jobban viseli ezt a rövid távot. Elsőre valószínűleg egy 4 ütemű 125-öst veszek, de felmerült a kérdés, hogy mekkora köbcenti a maximális, ami még ajánlható ilyen rövid távokra? Mert gondolom egy 600-assal ugyanott lennék, mint a kocsival, hogy fel sem melegszik az olaj és nagyon kártékony. 250-400 köbcenti körüliek még elviselik ezt? Na meg inkább a víz, vagy a léghűtés ajánlott? Úgy láttam az előbbiek erősebbek, de gondolom hátránya is van.2023. aug. 27. 22:28
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a rendkívül hasznos kommentet, de azon az útszakaszon biciklivel két héten belül kilapítanának és nem csak munkába járni keresek, csak olyan motor kell ami ezt is bírja :)
2023. aug. 28. 00:05
4/9 anonim válasza:
Semmi se fogja ezt szeretni.
Vegyél egy motort, ami tetszik, aztán kész.
5/9 anonim válasza:
Én egy AN 400-ast vettem erre a célra. Igénytelen, egyszerű, 3,5-4 litert fogyaszt és ha néha messzebbre megyek vele ahhoz is elég kényelmes.
8/9 anonim válasza:
"Szuzuki börgmen."
Az az, a burgonya :)
9/9 A kérdező kommentje:
Tömegközlekedés a munkahelyem 4-5km-es körzetébe nem áll meg :) Super Socot mérlegeltem, de abból csak a nagyot venném, ami irreálisan drága, fele áron vannak új Keewayek :)
2023. aug. 28. 15:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!