Melyik márkát ajánlottok új géppark beszerzésére?
Bosch, Milwukaee, Makita, Dewalt?
Villanyszerelőként szeretnék dolgozni, kis vállalkozás inkább lakosságra állva.
Elektromos fúrókalapács sds max
Akkus fúrókalapács
Akkus csavarbehajtó
Elektromos falhoronymaró
Elektromos kicsi sarokcsiszolo
Ennyi gépre lenne szükségem csak nem tudok a márkák közül választani. Személyes tapasztalat alapján tudnátok ajánlani? Kb. 1 milliót áldoznék a gépekre.
Mindegyik jó. Válaszd azt ami jonban elérhető szàmodra, akku jó több géphez is.
Horonymaróba viszont a hilti nagyon jó. És kihagytad a porszívót a maróhoz. Abból porleverős kell, és amin van aljzat, mert akkor a maró indításával i dul a porszívó is. Lassan kevés lesz a milla.
Ha egyhelyen vásárolsz ügyeskedj ki engedményt, i gyen akkut vagy hasonlót.
Milwaukee akku technológia és a gép mérete/erő arány a legjobb a 4 közül, de van egy hibájuk, az akku rögzítés. Inkább nagy ütvecsavarozóknál okoz gondot, téged nem fog érinteni. Makita sem a régi már, és az erő/méret arány talán a legrosszabb, és én azt vettem észre, hogy ha ugyan azt az erőt akarod mint amit az amerikai gépek tudnak, árban egyel föntebb kell lépni, azaz drága. Dewalt is jó, csak az összeszerelés minősége megkérdőjelezhető annyi pénzért. Bosch indokolatlanul drága szerintem.
Nekem Milwaukee van otthon, erősek, szívósak, az akku tényleg jó és ha jó helyről veszed olcsó, bár pont 1 hónapja volt náluk drágulás generikusan.
Milw akkussal dolgoztam. Súlya van, noha az akksi kicsi, de jól bírja. Lehet, hogy keresnék könnyebbet.
Gondold át, mennyit és mihez fogod használni.
Már sok gépen nem tudsz akkut otthon cserélni a benne és gépben lévő elektronika miatt. Számolj vele, hogy a szuper drága gép mégdrágább lehet, és ki sem használod. Nem csapkodni fogod, 8 órából 8 használni mint egy gipszkartonos.
Nekem a cégnél makita másnak bosch több éve bírja,(már 5). Persze volt aki többször leejti, leesztergált fúróval gyepálta, szaggatta hülye módon, neki 2 évet bírt. Ott is a mechanika halt be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!