Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi értelme a nagy hűtőrácsnak?

Mi értelme a nagy hűtőrácsnak?

Figyelt kérdés
Pl BMW. Tudom. Hűtés miatt, de egy újabb Alfa Romeo-n negyed akkora a rács, pedig erősebb motorikusan.
2023. aug. 27. 18:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Design, most ez menő
2023. aug. 27. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Dekoráció!
2023. aug. 27. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:
79%
A kínai piacon szeretik az ilyen formatervet, most pedig ott van a nagy lóvé.
2023. aug. 27. 18:19
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Mert az újgazdag idiótáknak ez sugallja a dominanciát,hú jajj de nagy,olyan impozáns,ugyanaz mint a SUV mánia.Az is nézd de milyen hatalmas,aztaa olyan robosztus,illúziókeltés az egész.

De ez kell a jómóduaknak,a villantás,magamutogatás számít,nem az a lényeg hogy van pénzed hanem az hogy tudják az emberek van pénzed

2023. aug. 27. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:
76%
A konzervatív formatervezők még hagyományok miatt ragaszkodnak hozzá, hogy legyen hűtőrács alakú, de a hűtőlevegő nagy része már nem ott jut be, akár micimackó alakú kivágások is lehetnének a lökhárítón. Főleg azért raknak csúnya nagy rácsos fekete betéteket bele, hogy elterelje a figyelmet az autó orrán elhelyezett radarokról és érzékelőkről.
2023. aug. 27. 18:51
 6/11 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm a váalaszokat!

Még valami, most lehet "régen minden jobb vót" típusú embernek fogtok tartani, de szerintem sokkal szebbek voltak a 2000-2010 körüli autók, mert a mostaniak nagyon szögletesek, kínai kinézetűek, a régiek pedig úgymond lekerekítettebbek voltak, egyszerűen szebbek. Csatolok pédát:

Újabb autók: [link]

Régebbi autók: [link]

És igen, tudom, nem egy kategória se árban se névben, de nincs igazam? Illetve az a sok okos kijelzős automatikus világítós dolgok se tetszenek nekem, egy hagyományos manuális váltós max kisebb kijelzővel pl navi miatt sokkal jobb. És mondom ezt 18 évesen.

2023. aug. 27. 19:13
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nincs igazad - ma több lehetőség áll a sorozatgyártott autók karosszériaformázásához rendelkezésre. Sokkal több gyűrődést, fénytörést, vonalat tudnak a tervezők berajzolni az autóra, a présforma könnybben alakítható. Van, aki ezzel nem tud jól élni és katyvasz lesz belőle, míg mások sokkal finomabb formákat tudnak létrehozni.

Ilyen szép autók pl. mikor voltak a 2000-es évek elején?

[link]

2023. aug. 27. 19:26
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
itt már többen utaltak rá, én csk újból megerősítem a kérdező felé, hogy piacgazdaság van...a gyártók elemzik az eladásokat, az igényeket, és váltanak...ha csökken a profit, azonnal átállnak új formára.
2023. aug. 27. 20:00
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Pár év aztán emgint valami más elsz a divat.
2023. aug. 27. 20:27
 10/11 anonim ***** válasza:
66%
Mert allitolag kinaiak ezt szeretik es visznek mint a cukrot.
2023. aug. 27. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!