Mi értelme a nagy hűtőrácsnak?
Mert az újgazdag idiótáknak ez sugallja a dominanciát,hú jajj de nagy,olyan impozáns,ugyanaz mint a SUV mánia.Az is nézd de milyen hatalmas,aztaa olyan robosztus,illúziókeltés az egész.
De ez kell a jómóduaknak,a villantás,magamutogatás számít,nem az a lényeg hogy van pénzed hanem az hogy tudják az emberek van pénzed
Értem, köszönöm a váalaszokat!
Még valami, most lehet "régen minden jobb vót" típusú embernek fogtok tartani, de szerintem sokkal szebbek voltak a 2000-2010 körüli autók, mert a mostaniak nagyon szögletesek, kínai kinézetűek, a régiek pedig úgymond lekerekítettebbek voltak, egyszerűen szebbek. Csatolok pédát:
Újabb autók: [link]
Régebbi autók: [link]
És igen, tudom, nem egy kategória se árban se névben, de nincs igazam? Illetve az a sok okos kijelzős automatikus világítós dolgok se tetszenek nekem, egy hagyományos manuális váltós max kisebb kijelzővel pl navi miatt sokkal jobb. És mondom ezt 18 évesen.
Nincs igazad - ma több lehetőség áll a sorozatgyártott autók karosszériaformázásához rendelkezésre. Sokkal több gyűrődést, fénytörést, vonalat tudnak a tervezők berajzolni az autóra, a présforma könnybben alakítható. Van, aki ezzel nem tud jól élni és katyvasz lesz belőle, míg mások sokkal finomabb formákat tudnak létrehozni.
Ilyen szép autók pl. mikor voltak a 2000-es évek elején?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!