Régi (1999) suzuki swiftben meg lehet valahogy oldani hogy előrébb dönthető legyen a vezető ülés?
Futár vagyok. 2 pozíció van vezető ülésban: a szinte vízszintes és a még mindig nagyon tompa szög. A lábaim hosszúak de a kezem nem annyira. Így is eléggé előre toltam az ülést.
Van egy biztonstági javaslat miszerint úgy kell állni az ülésnek hogy hátradőlve a csuklóm rá tudjam tenni a kormányra, ez itt nem valósul meg.
Folyamatosan előre dülve vezetek. Ez rossz a tartásomnak, a vállam fáj mert húzza az öv. Ez hosszútávon nem egészséges, de "hanyattfekve" sem tudok biztonségosan vezetni.
Arra gondoltam hogy kiékelem jó erősen lécekkel. Egyszerű és olcsó megoldás.
Sajnos az autós háttámlák is inkább csak a derekat tartják.Van esetlen olyan háttámla ami az egész üléspozízicót ( vállakat, fejet) kicsit előrébb dönti? Nem feltétlen 45fokba, de ami most arról sokszor úgy érzem közelebb van a 180 fokhoz.
Előre is köszönöm ha van valakinek tippje, megoldása.
"Van esetlen olyan háttámla ami az egész üléspozízicót ( vállakat, fejet) kicsit előrébb dönti?"
Pl. polifoam rétegekből csinálhatsz magadnak olyan háttámlát, ami felül vastagabb. A deréktámasznál is lehet benne vastagodás.
Vagy a készen kapható, izzadásgátlós háttámlát kiátmaszthatod felül polifoammal vagy bármivel.
Sajnos ez ilyen. Egy jó tanács, hogy vegyél bele használtan valami kevés km-es autóból egy "jó" állapotú ülést.
Én is ezt tettem, sokkal jobb előre a sedannak az ülése mint az 5ajtósé.
2 évig használtam naponta 100km-t és ég és föld volt a két ülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!