Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől rázkldik a kormányom...

Mitől rázkldik a kormányom 110-130 között?

Figyelt kérdés

-kerek centirozva

-lengőkarok újak

-lengés csillapitok újak

-futomű állítás is volt

Ez mind sokat segítettek de még mindig érezhetően rezeg de legalább nem rángatozik mind eddig.

Mik lehetnek még az okok?

2023. aug. 24. 19:50
 1/4 anonim ***** válasza:
esetleg a kormanykerek nem egyenes
2023. aug. 24. 20:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Én azért elvinném egy másik helyre centíroztatni azokat a kerekeket,ugyanis a székesfehérvári JSI-nél nekem rendre szarul centíroztak, úgy 10 év különbséggel és ugyanez volt,hogy rázott a kormány. Elvittem egy kis műhelybe, és ott nullára kicentírozták, és megszűnt a probléma.
2023. aug. 24. 20:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Gumi is lehet egyenetlenül kopva.

Vagy nem ütöttek rá eléggé egy súlyt centírozáskor, és már le is esett.

2023. aug. 24. 21:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Az a "centirozás" az nem tudom, hogy micsoda... Én már jártam úgy, hogy elég jó nevű, nagy forgalmú gumis cégnél centríroztattam a kerekeimet. Hát pályán ugyanúgy rázott. Vissza is vittem reklamációra. Megnézték, azt mondták igazam van, tényleg volt benne... Kicentrírozták garanciában még egyszer rendesen. Utána semmi rázás. Szóval azért mert et elvitted, az önmagában nem 100%-os garancia hogy jól meg is csinálták.
2023. aug. 25. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!