Hogy oldjatok meg motor kormanyon a navigaciot?
Kormanyra szeretnem rakni a telefont, szoval tanktaska kilove (zavar, nem hasznalom es irrelevans modon ki kell tekerni a nyakamat hozza hogy lassam benne a telefont, ugymond nem szeretnem a tankot nezegetni az utrol-kormanyra valo lepillantas helyett - ezt csak azert irom hogy megsporoljunk egy kort)
Az erdekelne hogy milyen megoldassal lehet szamolni? Iphone 12-m van, kamerat kinyirtam benne motor vibralasaval, szoval olyan telefont kene venni (regebbi modellt csak motorozasra) amiben nincs a fotozashoz az a szenzor amit kinyir a vibracio? De ahhoz meg kulon sim kartya kellene meg net, nem? Nem sok embert latok 2 telefonnal motorozni, hogy pl a netet a masikrol osztanam meg, ezert kerdezem, hogyan oldjak meg a motorosok a navigacio hasznalatat?
Motoros gps a legjobb.
Zárt tokban ne gondolkozz, főleg az iphone azonnal felmelegszik és kikapcsol.
Én okostelefont használok gps-nek, nem az a sim kártya van benne, amin hívnak (telefonálni egy buta nokiát használok). Shoxban vettem telefontartót, a legdrágábbat, kb. 30 ezer volt. Az a jó benne, hogy természetesen különböző kormányátmérőkre felfogatható, nyilván egy gumit is odatéve, hogy ne érezzen minden ütődést, szinte bármilyen méretre állítható, és van egy gumi két gyűrűvel, amivel extrán odafogatható a telefon, azt terepmotorosoknak javasolják. Tehát gondolom, jól kitalált cucc, ha terepen sem nyírja ki elvileg a telefont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!