Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jóval költségesebb egy N54...

Jóval költségesebb egy N54 motor fenntartása mint egy N52 motoré?

Figyelt kérdés

BMW E90-ről lenne szó. Jelenleg egy 325i-m van N52 motorral, erre kb. 2,5 milliót költöttem a 4 év alatt mióta nálam van, persze nem csak a motorra voltak kopó alkatrészek is, fék , kuplung, ablakemelők, stb.

Most egyik ismerősömnek van egy eladó 335i-je amivel szemezgetek, viszont állítása szerint nincsenek meg az elmúlt évek munkalapjai, hogy mit csináltatott meg rajta, szóval bemondásra kéne elhinnem.. amit nem nagyon akarok. Nekem meg van az összes, meg fel is jegyeztem külön miket csináltattam meg mikor és mennyiért, sőt még fotókat is kértem mindig szerelőtől a régiről meg az új alkatrészről is, pont azért ha eladom egyszer akkor mindent bizonyítani tudjak..

2023. aug. 24. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Felejtsd el, pénz temető....
2023. okt. 19. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!