Ez a csavo nem is szomoru, hogy leegett a kocsija, miert?
Figyelt kérdés
https://www.youtube.com/watch?v=KXi-CV--Wq0&t=307s&ab_channe..
Leegette a Ferrarit es nem is szomoru
2023. aug. 24. 01:44
1/9 anonim válasza:
Mert van neki annyi pénze, hogy röhögve vesz egy másikat.
2/9 anonim válasza:
Ha már megtaláltad pár autós portálon a cikket, olvasd is el a leírást róla, aztán emgtudod.
3/9 anonim válasza:
a youtubeon talaltam meg eloszor
4/9 anonim válasza:
Elfelejtettél profilt váltani, grat....
5/9 A kérdező kommentje:
3
????
2
nem olvastam semmilyen cikket
2023. aug. 24. 02:09
6/9 anonim válasza:
Az nem zavar, hogy kukorica földön ródeózott vele?
WhistlinDiesel legtöbb videója ilyen mutatvány.
Ez 5 napos, 6.5 milliós nézettség már most.
7/9 anonim válasza:
Én legjobban a halálra kínzott toyota hilluxot sajnáltam. Elképesztő amit kibírt. Egy Ferrariban nem kevés munka van, ettől is az is jobb lett volna ha egy balesetem totálra töri.
8/9 anonim válasza:
Eltérőek a jövedelmi viszonyok. Sima asztalos szakember évi nettó keresete: Amerikai Egyesült Államok - USD 4029 nettó átlagban = 1.430.295 Forint/hó.
Magyarország asztalos: nettó 350e - 500e Ft/hó.
Kamionsofőr USA:
Heti 12-14 ezer dollár (vagyis akár 4 millió forint) – ezt a fizetést ajánlja az amerikai cég egy tapasztalt sofőrnek. Egy hónap alatt ez akár 60 ezer dollár, azaz 17,5 millió forintnyi fizetést is jelenthet.
Ferrari ott nem egy óriási összeg.
9/9 A kérdező kommentje:
💀💀
2023. aug. 24. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!