Letudom ellenőrizni, hogy tényleg kicserélték a vezérlést?
Első autómat vásároltam, elvittem egy vezérlés cserére, számlát kértem róla. De mégis van bennem egy kis félelem, mi van ha nem is cserélte ki? Letudom ellenőrizni valahogyan?
Nem értek sajna az autókhoz, elvileg megbizható szerelőnél voltam, de ugye az ördög nem alszik.
Ha számlát kaptál róla, biztos, hogy kicserélték, hiszen ezzel igazolja a szerelőműhely, hogy ő elvégezte a munkát.
Amennyiben nem cserélné ki a szíjat és annak a szakadása szétverné a motort, nyilván perre lehetne vinni a dolgot és nincs az a szakértő aki nem tudná megállapítani, hogy egy elöregedett szíj adta meg magát.
Azaz onnantól a számlád bizonyító erejű lenne, és a műhely akár egy motorcserét is a nyakába venne, ilyen hülye biztos nincs.
"Ajánlott" tehát más ide hordja a kocsiját és elégedett!
"Számlát adott" Ő elismeri hivatalosan mit csinált!
Nagy valószínüséggel minden rendben van, ez azért egy bizalmi dolog, mert sokszor nincs nagy "látszatja", de attól még még kell lennie, ha ajánlott akkor neked is jól megcsinálta.
Persze, csereld le te is!
Az a biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!