Milyen régi megbízható mercedest tudtok ajánlani?
Honnan tudjuk számodra mi a "régi"?
Van aki így hívja a 2000-körüli SLK sorozatot, de van akine az 1950-es a régi.
Továbbá azt sem tudjuk mekkora kasztni, mekkora motor az álmod, hány ajtóval, milyen felépítménnyel és milyen kiegészítőkkel?
Ja és arról az apróságról már ne is beszéljünk, hogy 1-5-10 milliód vagy esetleg ettől sokkal több pénzed van autóvársárlási célra?
Ezek hiányában, csak itt az újabb unatkozó trollra utalhat a kérdés.
123 extrém drága + kár nyüstölni napi használósra.
116 szintén ugyanez
126 valamivel olcsóbb de ott meg a nagy motor lezabálja az ember gatyáját.
Ésszerű választás egy jó állapotú 201 vagy 124 főleg dízel motorral ha a megbízhatóság fontos.
Ezek még bőven felveszik a forgalom ritmusát, legalábbis nekem sosem volt vele gondom (201 2.5D-vel).
Viszont a gond az a vételár lesz.
1 millió alatt felejtsd el, inkább 1,5 környéke de még az is foglalkozós.
Ami nem foglalkozós az 2-2,5 millió.
Olcsóbb kategória (de silányabb minőség is) a 202 és a 210.
Utóbbi kettő nekem ingyen sem kéne!
Újabbakat nem ismerem, ennél régebbieket igen de abba meg már totál felesleges belemenni mert 6-8 milliós téma minimum.
Ami régi és megbízható az kb. 30-40 éves, és ha jó állapotban van akkor húzós az ára.
(Én pl. az enyéimet el sem adnám egy mai fiatalnak aki ezeket a csodákat még nem is tudja kellően értékelni.)
Az komoly :D
Nekem a 190-es mercimbe 6 deci kell össz-vissz...
De átmostam vagy 1,5 literrel előtte mert potom pénzért megy a mannol szervóolaja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!