Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MZ 250 jó motor?

MZ 250 jó motor?

Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 15:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Valamikor jónak számított, de mai viszonylatban egy elavult hulladék. Az időseknek még feláll talán rá,pl az olyanoknak mint az az úr,aki azon volt kiakadva ,a motoromat nézegetve,hogy a porlasztó és a henger közti elem gumiból van. Mert,hogy az milyen dolog? Az öreg ennyire a múltban él,mert évtizedek óta ilyen megoldással csinálják a motorokat, meg a Pannonia az isten. Nekik biztos jó motor az MZ, én meg nem kínlódnék vele.
2023. aug. 18. 17:04
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

#11 Jó, azért nem kell öregezni, nekem pl. a Hazárd megyei lordjaiban áll fel az autóra, pedig ők már az akkor 10-15 éves autót is folyton csak szerelték. :D (Mondjuk nem is kéne itthonra. :D)

Itt egy sokatmondó cikk amúgy, miért ne legyen fiatalembernek ilyenje:

[link]

És aki a szerelem mellett egy pici kis racionalitást is visz az életébe, esze ágában sem lesz MZ-t venni. Már pedig egy kis racionalitást még egy házasságba is vinni kell. Ha meg felül pár normális Hondára, eszébe sem jut soha többet, milyen "menő" a Simson meg az MZ.

2023. aug. 18. 17:16
 13/20 anonim ***** válasza:

A régi szép emlékek....pont mint én, aki most vett egy fostalicska szívódízelt, és akkorát cumiztam vele, hogy néha sírva fakadok...

Asszem én vagyok az egyedüli ember a világban, aki még fotóról se akar 10+ éves járművet látni sehol.

11-es: pedig egy 49 éves vén krotty vagyok. :D

2023. aug. 18. 17:38
 14/20 anonim ***** válasza:
#13 Na, látod, ezért is rossz az MZ. Ott az én Hondám, idén lett 22 éves, nagyon pöpec állapotban van - bár tény, ritka jó vétel volt. Vagy ott van főnököm asszem 38 éves motorja, ami több mint 20 éve van meg neki, és még semmi komoly problémája nem volt vele. Ezekkel a példákkal vessük össze, hány "jól szuperáló" MZ-ről hallani a 21. században, és azok hogy néznek ki.
2023. aug. 18. 17:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

#13 Én meg most töltöttem be a 48-at 🙂

De akiről írtam az 70 felett járt, nekik lehetett gyerekkori álom az MZ meg a Pannonia.

En egy 650es V2-rs Suzukit hajtok, már csak a hangjáért se cserélném le egy kétüteműre 😁😊

Üdv:11

2023. aug. 18. 17:47
 16/20 anonim ***** válasza:
#15 A V motor az V motor, kétség sem férhet hozzá. Bár nekem sornégyesem van, a V-ket mindig szívesen hallgatom. Egyhengeres meg sorkettes ezért sem jöhetett szóba. #14 meg pár korábbi voltam.
2023. aug. 18. 17:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Valamikor az volt.
2023. aug. 18. 20:54
 18/20 anonim ***** válasza:
Manapsag nem. Szervizigenyes, elavult. Ha veteranozni akarsz akkor talan.
2023. aug. 19. 09:22
 19/20 Szolovjov ***** válasza:
100%
Kiváló! Igaz, nekem a modernebb Etz250-es van, de fogok még vásárolni egy TS250-est is, az még hiányzik a gyűjteményből. Ami bajos lehet manapság az az, ha új alkatrészt kell bele vásárolni. Egy nyavalyás lánckereket nem bír a kínai úgy legyártani, hogy ne legyen ütése és ne rángassa a láncot. És ez csak egy példa.
2023. aug. 21. 11:02
 20/20 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik egyébként, de egy kicsit "fiatalabb" 125-ös tuareg sokkal többet nyújt minden téren.

[link]

[link]

2023. aug. 21. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!