Már vagy 20 éve nem láttam egyet sem. De szerintem jó.
2023. aug. 18. 16:01
4/20 anonim válasza:
Megkaptad a választ előttem.
Fateromnak volt egy 250-es TS MZ-je. Még kb. 20 évvel ezelőtt. Ő szerette. Azt mondta egyszer, hogy az emelkedőn nem volt ellenfele a Lada. :) Sajnos azt a mocit eladta, pedig milyen jó lett volna nekem pár évvel később. Helyette megtartotta a Riga 12-t, de azt meg minek? Két naponta szerelgetni kellett, hogy egy fél napig működjön. Lehet egy babetta is jobb lett volna helyette. :D
2023. aug. 18. 16:02
5/20 anonim válasza:
Jó.
2023. aug. 18. 16:07
6/20 anonim válasza:
Jó volt valamikor, de akkor még a Honda és társai elérhetetlenek voltak az egyszerű motoros számára. Persze szerelni kellett állandóan és hamar megtanultam, hogy tartalék lánc meg feszszabályzó nélkül ne induljak vele hosszabb távra :) Ma már csak max retró jelentősége van.
2023. aug. 18. 16:28
7/20 anonim válasza:
Hát nem tud többet mint egy vele egy korú 125-ös tuareg. Sőt.
2023. aug. 18. 16:31
8/20 anonim válasza:
Valamikor jó volt. Mindennapi használatra semmi pénzért nem kéne, és ha nem szeretsz szerelni, akkor sem javaslom. Arra jó, hogy elmész vele MZ találkozóra haverkodni, és ha nem is bírja a hazautat, ott tuti lesz, aki segít.
2023. aug. 18. 16:48
9/20 anonim válasza:
kétféle 250-es volt..az első széria a earl villás, vázzal egybeépített lámpás, illetve az újabb a letisztultabb jobban áttekinthető vázú (akkori)csoda..
Ha nem estél el vele, nem hajtottad 90-nél gyorsabban(üveghangon), akkor örök életű volt(lett volna)az nem igaz, hogy állandóan szerelni kellett. Itt Budapesten évekig jártam vele dolgozni, egyszer nem hagyott cserben(Budafok-Rákosszentmihály)
Szóval mindkét típus jó motor(az egybelámpás kényelmesebb volt)
2023. aug. 18. 16:56
10/20 anonim válasza:
#9 Viszont aki az elmúlt 10-20 évben használtan vette, azoknak igenis meggyűlt vele a bajuk, és egyre nehezebb normális alkatrészt találni. Valóban az egyik legjobb motor volt nálunk itthon EGYKOR, de ma egy fiatal ne gondolkodjon benne, csak ha nagyon szerelmes belé, mint ahogy van most is huszonéves, akinek a ladázás a hobbija, de nem azt vesszük meg arra a célra, hogy furikázzuk a családot oviba-munkába-nyaralni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!